09-07-31



Nu har jag inte skrivit här på länge. Det har varit semester på hemmaplan. Vi har inte gjort så mycket. Mest varit hemma och grejat i klart i badrummet. Nu är de sista listerna på plats så nu är pappa lite lugnare. En dag var vi och tittade på några husvagnar och jag hittade en som hade passat för mig.



Vi har även köpt en ny bil, så den har vi hämtat och nu ska vi iväg med husvagnen i morgon då kommer det bli jättebra att ha sin egen bil även när vi ska ut med vagnen.

09-07-24



Idag har vi haft ganska bra väder. Inget regn och vi har till och med sett solen en stund. Vi började med att fixa lite i några affärer, sen bar det av till mormor och morfar. Där var redan Wilma och Frida som hade sovit över. Det gör ju att det blir lite roligare. Men allt kunde ju bara bli bättre. Det visade sig att jag och pappa skulle vara i garaget hela dagen och greja. Pappa grejade med vår bil och jag dammsög allt jag kom åt. Men alla runt om kring mig tyckte mest att det var irriterande när det lät hela tiden. Men det borde de ju fatta att man kan ju inte dammsuga om det inte låter.

 

 

 

Men på vägen hem somnade jag och mamma och pappa trodde visst att jag skulle sova för natten redan vid sex tiden. Den missen kommer de väl inte göra om antagligen. För jag vaknade ju vid halv åtta och nu sitter jag och mamma i soffan och tittar på Emil när kl är er ett på natten. Jag vill i alla fall inte sova.


09-07-20



Idag var det soligt men det blåste så det var inget badväder, så vi satte oss i bilen och åkte på lite utflykt. Vi tog en promenad i Fjällbacka men det missade jag för då passade jag på att sova lite. Sen bar det av till Hunnebo där det blev ett snabbt stopp för att sen åka vidare igen. Vi stannade vid Sotenäskanalen och tittade på så många båtar som skulle åka igenom.

 

 

Därefter åkte vi vidare till Smögen. Där var det riktigt mycket folk, men till slut fick vi till och med fått i oss lite mat på en restaurang. Det är ju aldrig fel.

Sen skulle mamma och pappa boka en camping plats till aug. Men det lät ju inte som att jag skulle få åka med då??? Undra vart jag ska vara då. På nåt bättre ställe kan jag tro.

 


09-07-19



Idag kom min mormor och morfar hit och hälsade på. Vi skulle fika hos Janne och Ian och tro att jag blev förvånad när Frida och Wilma med sina föräldrar också kom dit. Det kan inte bli bättre.

Vi var nere vid vattnet och tittade när Janne, pappa, Frida och Wilma badade. Det var ingen annan som vågade. Jag badade fötterna det fick räcka. Det var ju bara 17 grader i vattnet. Senare tittade vi när Acke badade. Han är ju helt tokig när han badar. Sen gäller det ju att hålla sig på avstånd när han kommer upp, annars blir man ju helt våt.

 

På em var vi alla även Janne och Ian nere på bryggan och åt middag. Efter maten bjöd Ian alla på glass Så gott.

 

Men det är ju alltid lika ledsamt när de ska åka hem. Då gråter jag ju en stund.


09-07-17



Idag har vi legat utanför husvagnen och slappat. Sen gick vi ner till stranden en stund så att jag kunde gräva och köra med mina bilar. Mamma och pappa skulle ju bada med, men jag är inte så nog med att just bada det räcker helt klart om jag kan doppa fötterna lite. Men det gjorde ju att vi alla hade det ganska bra.

 

 

Jag har även fått grannarna på campingen att kasta boll med mig. Jag kastade över bollen så kastade de tillbaka den. Det var en jätterolig lek tycker i alla fall jag.


09-07-15



Inget vidare badväder idag heller.

Men det blev en fika hos Ian och Janne innan Fredrik och Lotta med fam skulle åka hem.

På em gick vi ner till brygga och tog oss en promenad. Alltid kul att kolla in alla båtarna. Vi gick även bort till den andra campingen och tittade. Men platserna där var inte bättre än här så det är inget alternativ sa mamma.

När vi kom hem fick jag titta på Emil en stund. Jag gillar verkligen att få en lugn stund med en film när det är så trist väder.

 


09-07-14



Dagen började lite disigt så vi åkte ner till bryggan och tog en promenad. Men alltefter som tiden gick så blev det bara varmare och varmare. Vi promenerade till Tanumstrand där vi kollade i lite affärer och pappa handlade lite. Vi passade även på att äta middag på bryggan där borta innan vi begav oss tillbaka. Det var ju skönt att vara ute och åka vagnen när det var så härligt väder. Det tog ju fyra timmar innan vi var tillbaka till bilen.

 

Men jag börjar bli trött på denna feber som inte verkar ge sig. Hoppas att jag övervinner den snart.


09-07-12



Nu har vi packat med oss allt man kan tänka sig känns det som. Pappa sa att det kändes som att han skulle flytta hemifrån. Hur nu det känns?

Sen var det att fylla husvagnen och åka upp till Grebbestad. Där väntade ju Ian och Janne på oss. Det är ju alltid lika kul att komma upp och träffa dem lite mera. Så fick vi ju lite hjälp att sätta upp tältet med. När allt var klart tog vi en liten promenad som slutade med fika hos Olssons. Goda kakor hade hon ju gjort som vanligt. Men sen blev jag trött så då gick vi hem. Jag hade då 39 graders feber så det var ju inte så konstigt att jag var lite hängig. Men jag är så trött på denna feber nu så jag vill bara bli frisk. Vi får hoppas att det går snabbt att bli av med den så att jag kan få bada.


09-07-09



Idag var det konstigt. Det ser ut som att det bara är Frida som sover. Men frågan är om det är någon som kan sova i denna husvagn när det är så mycket folk som är vakna? Sen skulle det sjungas med och då vaknade hon. Jag tror nog att hon lurade oss och var vaken hela tiden. Mig lurar man nämligen inte.



Men jag kunde ju i alla fall hjälpa henne att öppna alla paket.



Det var ju ganska många paket så det var ju tur att vi hade en stor säng att sitta i allihopa.



Vilken tur att kusinerna ville följa med mig hit.



Efter lite frukost åkte vi hemåt. Vi stannnade hos mormor och morfar så kom Lars och Carita dit för att fortsätta fira födelsedag.



Sen skulle det ju ätas tårta med.



Nu får man ju bara hoppas att även Frida tycker att detta blev en bra dag.

09-07-08



En heldag på stan blev det. Det skulle ju köpas paket mm.



 På em när vi kom tillbaka hittade jag vattenslangen. Jag och farfar skulle vattna men jag tyckte det var roligare att spruta allt annat än växterna.



Så det gäller ju för dem att hålla sig på avstånd.



Sen tog jag och farmor en härlig promenad i skogen med Bellman medans de andra och Karin var och spelade minigolf.


09-07-07


Idag hämtade vi Frida och Wilma sen hämtades husvagnen och så drog vi ner till min farmor och farfar i Halmstad. Det är ju så mycket roligare när jag fick ha med mig mina kusiner.

När vi kommit fram och fått lite mat i magen åkte vi ner till Tylösand och badade lite. Jag grävde mest i sanden men det var ju även skönt att kunna springa ut i vattnet när man vill.

På kvällen satt vi i uterummet hela kvällen. Vi barn fick var sin bok av farmor och då började ju vi ju alla läsa våra böcker med en gång.



Sen var det dax att gå ut i husvagen för att sova. Jag och Frida sov ihop där bak och Wilma fick sova i överslafen.

09-07-04



Ännu en härlig dag i solen på altanen. Jag är så glad för min pool som jag kan hoppa i när det blir i varmaste laget.

På em var vi på sommarfest hos mammas kompis men alla mina polare var ju med så det var ju kul att träffas igen. Det kommer väl inte bli så mycket nu under semestern kan jag tro.

Ante satt på gräsmattan och lekte med boll och bil samtidigt det ser avancerat ut. Men det fixar ju han.



Här är Julia. Henne hade jag inte träffat förut, men det blir säkert fler tillfällen för det. Hon var ju lite mindre så tyvärr kunde hon ju inte hänga med oss grabbar.



Vi var och åkte rutchbana i en bassäng. Jag tyckte det var lite otäckt när man kom under vattnet, med det verkar inte vara nåt som Pontus bryr sig om. Han skulle ju bara göra som sin storebror Erik. Helt tokiga.



Maja och Viktoria var också med men tyvärr fick inte mamma några bra bilder på dem.

Det bästa var ju när jag hittade skålen med chips. Varför har äter vi inte detta lite oftare?


09-07-03



Idag har jag varit med Maja på stan och kollat på hennes kusin som spelade handboll.
Sen tog vi en promenad på stan i värmen, åt lite lunch innan vi tog bussen hem till Maja igen där vi hade vår bil.

På em skulle vi åka ut och ha lite picknick vid havet, men det blev en tur med Carita och barnen i båten stället. SÅ UNDERBART. Jag trivdes kanon bra i båten.



När vi kommit in en vik och lagt till med allt som skulle fixas hoppade alla i vattnet. Jag var lite skeptisk men det löste Carita. Här kunde jag vara med alla andra, och plaska så mycket jag ville.



Pappa och jag var ute på en liten egen tur när de andra höll på att hoppa från båten. Då var det skönt att sitta i båten och ha full koll på dem.



Efter lite fika åkte vi kusiner ut med den lilla båten själva. Det var ju så trist att bara sitta där på berget och titta när det skulle drickas kaffe och så.



När alla sen hade badat klart, vilket tog sin tid för det var 23 grader i vattnet och mamma sa flera gånger att hon skulle komma upp men så hoppade hon i igen och igen och igen, så åkte vi vidare. Då var vi många som njöt av att ha koll.





Men man blir så trött av att vara på havet med.



Det är ju bra att man laddar batterierna så att man kan vara uppe länge, för när jag hade sovit här en stund och vi skulle gå ur båten så vaknade ju jag. Så på kvällen skulle mamma hämta nåt hos mormor så vi åkte dit alla. Morfar blev ju lite förvånad när jag står i det öppna fönstret vid 23- tiden. Men glad blev han ju i alla fall.

09-07-01



Idag har det åter varit en varm dag och mamma inte frisk Men så kom min räddning även idag, Frida. Vad skulle jag ha gjort utan henne under dessa dagar.



Frida gjorde nåt med mig som hon trodde jag skulle tycka vara äckligt men jag njöt mest.



Men det verkar som att mamma börjar bli lite bättre som tur är. Men hon ser ju rätt loj ut så man hoppas att det inte går tillbaka. Nu kanske vi snart kan komma ut igen. Jag gillar verkligen inte att bara vara hemma så här.



På em kom hela familjen Knutsson hit så då fick jag ju visa Wilma min fina pool med. Hon är ju mycket roligare att leka med som också badar med mig. Vi badade en lång stund.


RSS 2.0