09-06-30



Idag har det inte varit lika varmt men för det inte alls kallt. Här hade vi i alla fall 28,5 grader i köket.
Detta samtidigt som jag har en mamma som är sjuk! Kan det bli sämre. Jag gjorde ju allt jag kunde för att få henne att förstå att hon inte bara kan ligga på soffan. Jag puttade huvudet så att hon skulle förstå att hon skulle gå upp, men inte hjälpte det. Som en räddande ängel kom Frida hit och lekte med mig. Det är ju tur att man har kusiner som ställer upp och erbjuder sig att komma hit när jag har det som värst.

Det blev bad i flera omgångar.



Det är ju tur att jag har denna poolen nu när det blev så varmt.




09-06-28


Idag har det varit riktigt varmt. Över 30 grader och nästan ingen vind.
Jag och pappa började med att vara i trädgården, pappa kastade ut sand på gräsmattan och jag och mamma vattnade där vi sått nytt gräs. Det är ju nästan hela tomten känns det som ibland.



När det var klart åkte vi ut en stund. Var hos mormor och morfar på lite fika. Pappa köpte en vattenspridare med så att jag ska slippa står där och vattna hela tiden.
Det inhandlades även nya skor till mig som mamma hoppas att jag ska kunna ta på mig själv, men jag får väl se vad jag vill...



En ny pool till mig att ha på altanen blev det med. Det var verkligen skönt att bada där på em när det var så varmt.




09-06-27



Så ännu en dag i trädgården. Igår var vi i trädgården och jobbade jag och farfar hela dagen. Men efter lunchen passade jag på att gå och lägga mig lite medans mamma och farfar fortsatte äta.


Så skönt det var.

Idag har jag hjälpt till att köra bort sten med min skottkärra. Sen fick jag ju hjälpa pappa med att lägga de sista stenarna.


09-06-25



Jag och mamma tog en promenad till bageriet och köpte lite frallor. Då passerade vi lekplatsen som jag passade på att leka lite på. Sen försökte mamma med det klassiska att bara säga HEJ DÅ och gå iväg. Men den lätta går man ju inte på så jag vinkade och sprang åt andra hållet. På hemvägen gick vi en annan väg så då hittade jag grävmaskinen, men den var tråkig för det var ju ingen som jobbade i den.
Helt plötsligt kom farfar, så det var till honom vi hade handlat frallor.
Sen var jag och farfar ute i trädgården och rensade ogräs hela dagen så nu har jag lärt mig hur man ska göra.



Jag passar på att klippa gräset med,



Lars kom med lastbilen. Han hade varit och hämtat massa plattor som vi ska lägga i trädgården. Då skulle ju alla lastas av från flaket. Då var det ju bara att hugga i annars hade väl Lars aldrig kommit hem.



Efter maten åkte vi till mormor och morfar och fikade. Farmor hade plockat sååå goda jodgubbar som vi delade med oss av. Det var uppskattat av alla, även Lars och Carita som råkade komma förbi precis lagom.


09-06-24



Idag har Frida varit med oss hela dagen, så kul. Vi åkte till ett ställe där det var en stor kyl, det var så skönt i värmen att jag inte ville gå med mamma ut till bilen. Det hade varit skönare att stanna kvar där hos Lotta. Men jag hade tydligen inget val sa mamma.
Hos morfar fick jag hjälpa honom att vattna blommorna med slangen. Men morfar hade ju dragit ner trycket i munstycket så då fick jag fixa till det själv så att det blev bättre tryck så att händer nåt. Morfar blev bara lite rädd att jag skulle spruta på honom :-)
Väl hemma på kvällen testade jag det som farfar har lärt mig. Nämligen att om man låter i ett rör så låter det kul.


09-06-23



Idag har jag och mamma varit med Sara och Ante på stan och promenerat. Sen skulle det köpas present till Wilma med. Det blev en Peak tröja, fint ska det vara till en sån fin tjej :-)

På kvällen åkte vi till Lars och Carita, Wilma blev glad för sin tröja.
Lars tog med mig ut så att jag fick köra välten, kan man ha det bättre?



Frida, Wilma, Jonatan och Josefin kom dit med. Då passade  jag på att testa Jonatans cykel.



Men det bästa är i alla fall när man får vara med de stora på studsmattan.


09-06-22



Idag har jag varit hos mormor och morfar hela dagen.
Jag har fått hjälpa morfar att dammsuga och klippa gräset. Efter att mamma gjort pannkakor till oss kunde vi fortsätta med att ränsa ogräs, det var ju kul att rycka upp saker ut rabatterna.
Mormor låg mest hela tiden så henne fick jag ju hjälpa med att bära lite saker. Hon till och med låg ner och åt pannkakor, det hade ju jag aldrig sett någon göra så jag var tvungen att titta på henne när hon gjorde så konstiga saker.

09-06-21



Så var det dax att åka hem igen.
Karin liftade med oss till Göteborg. Det var ju himla kul för mig att få lite sällskap där bak. Vi hade himla kul jag och Karin i alla fall. Sen skulle hon gå av men det gillade inte jag så då var jag grinig resten...

Sen var vi hos mormor och morfar. Vagnen skulle ju plockas ur mm. När det var klart kom Frida och Wilma med sina föräldrar. Det var ju så länge sen vi sågs. Nu när först jag var i Stockholm och de har varit på Kreta. När vi hade lekt en stund var det dax för gemensam middag. Vi får ju hjälpa morfar nu när han ska fixa allt och mormor mest ligger på soffan.

När vi äntligen kom hem upptäcktes att kylskåpet stått  öppet ett par dagar. Så mamma åkte för att handla det nödvändigaste medans jag och pappa städade i kylskåpet. Så nu sover jag gott hemma i min egen säng.

09-06-20



Så här dagen efter tog vi det lugnt. Efter lunch åkte vi till Anders och Karin och fikade. Jag tyckte det var bäst uppe på andra våningen. Där spelade jag piano och munspel. Jag är en hejare på det om ni frågar mig.
Efter en promenad i centrum hade vi lite picknick i trädgården. Så himla mysigt att vara med Krantzarna.




09-06-19


En heldag med farmor och farfar är ju aldrig fel. På fm var vi och handlade lite som vi hade glömt.
Efter lite mat var det dax att titta när de reste midsommarstången på ett ställe nära farmor.



Sen var det dax att dansa men det var ju så mycket folk så jag ville hellre bara stå brevid och kolla på. Det fanns ju hela tiden nåt att titta på.



Sen dansade jag, pappa och farmor själva det var ju mycket bättre.



När vi hade tröttnat på att vara där gick vi hemåt igen. Sen hade jag fullt upp med att gå runt i farmors skor.


09-06-18



Detta har varit en bra dag.
Jag, mamma och morfar var uppe och hämtade husvagnen. Sen när pappa slutade packade vi ihop oss för att packa in en massa saker i husvagnen och sen dra vidare ner till farmor och farfar. Jag gillar verkligen det här husvagnslivet. Det är inte en sån stress för att gå och lägga sig och till mina föräldrars stora förtjusning så sov jag länge med.

09-06-17


Idag har jag och mamma varit hos min kompis Pontus och ätit lunch. Det är alltid lika roligt att vara där. Han har ju så roliga leksaker. Idag hade de rutchbana på altanen. den passade ju vi på att leka med.





När pappa kommit hem var vi och promenerade i Botaniska trädgården. Så mysigt det var att gå runt i den stora skogen.

Vi passade även på att hälsa på mormor på sjukhuset. Men jag tycker ju att det är lite läskigt när de ligger där i en sjuksäng. Mormor försökte ju sätta sig upp lite, då blev det ju lite bättre men det var ändå läskigt. Då var det skönare att åka hem till morfar och fika på hemvägen.

09-06-16



Åter en dag med sol och faktiskt lite värme med. Idag har jag och mamma varit ute och promenerat hela dagen känns det nästan som. Vi började med att gå hem till Maja. Där fikade vi en stund, jag hjälpte även Annica att dra runt dammsugaren lite. Vad gör man inte för att ha nåt att göra. Jag är ju alltid noga när jag dammsuger så att man kommer in under alla stolar mm.
Sen följde Annica och Maja med oss ner till backaplan. Alltid roligare att ha sällskap.
Idag har jag inte sovit middag så jag somnade redan vid sju. Mamma hoppas bara att jag inte vaknar för tidigt i morgon. Hon gillar tydligen mer att jag tar en sovmorron som jag gjorde idag när jag vaknade vid halv tio. Men hon ska inte hoppas för mycket.

09-06-12



Studenterna fortsätter, jag var väl snyggast även denna dagen. Man börjar ju bli van vid detta nu.



Det blev även en pyntad trädgård dagen till ära.



Det regnade mycket hela dagen och det kändes när vi skulle stå på skolgården.



Även Maud hade fixat en fin skylt dagen till ära.



Jag blev bara lite sur efter att ha slumrat en stund och det är fortfarande regn.



Men Annie var lika glad för det.




09-06-09



Idag blev jag väckt vid femtiden. då var det direkt ut till bilen för att åka till Stockholm. Jag var vaken till Borås lika bra att sova så att man kommer fram så snabbt som möjligt. Men när jag sen vaknade i Södertälje var jag lite grinig och ville inte alls åka mer bil. Det var ju då skönt att komma hem till Bertil och Ulrika så att man fick springa av sig en stund och få lite frukost med. Jag hade ingen lust att äta i bilen nämligen.

Sen bar det av till skolgården och titta när Leonard skulle ta studenten.

Jag hade en massa folk att kolla på.



Ulrika hade en fin glad blomma som Leonard skulle få.



Han hade en fin skylt med.




När vi ätit en massa god mat hemma hos Holmgrens körde vi farmor till flyget. Därefter skulle vi checka in på ett hotell i stan. Men det gick inte så bra. Fel på nåt data system var det och vi hamnade på ett hotell på Älvsjö mässan.Mamma var inte nådigt arg... Men jag fick i alla fall ett bad när vi nu inte kunde ta en promenad på stan som var tanken..



09-06-06


Idag har när jag vaknade hos mormor var det som vanligt. Men ganska snart dröste det in en massa folk. Hela familjen Gustavsson från Jönköping. Med var ju också Martina, Johans tjej första gången jag träffar hennne. Men hon fattade ju med en gång att jag gillade att spela fotboll vilket vi gjorde till min förtjusning.

Sen började alla klä om sig. Jag fick på mig fracken och lackskorna. Sen bar det av till kyrkan. Där mamma och pappa gifte sig. Där var så mycket folk men jag kände ju de flesta och alla berömde mig för min klädsel.



Sen skulle det ju tas en massa foton med mina kusiner som skulle vara brudnäbbar. Vi tre hör ju ihop.





Sen var det dax för mamma och  pappa att komma in i kyrkan. Men när de började spela en massa skön musik då passade jag på att sova en stund. Det gäller ju att ladda så att man orkar med hela kvällen.

Mamma och pappa såg ju lite konstiga ut så jag gick hellre till de andra som inte hade riktigt så konstiga kläder på sig.

Men de var ju fina med.



Det var många fina i följet.



Sen var det festen på Albatross men vi har inga bilder där ifrån ännu men det var i alla fall väldigt trevligt.

09-06-05



Idag har det varit en heldag hos mormor och morfar igen. Börjar ju bli lite tjatigt nu för er att läsa i alla fall. Men jag har det ju så bra där.
Idag kom även mammas kussin er från bollnäs hit. Peters dotter Theres var ju en kul tjej som jag och Wilma lekte med.
Jag fick sova kvar hos mormor och morfar så att mamma  och pappa ska kunna sova gott och vara utsövda inför bröllopet i morgon.

09-05-04



Nu har pappa visst jobbat klart för denna veckan. Så idag har Maja varit här hos oss hela dagen. Annica har hjälpt mamma och pappa att skriva en massa och jag och Maja har levt rövare här. Maja i min gamla gåstol och jag med min bobby car.

Nu på em har mamma och pappa börjat lugna ner sig lite i alla fall. Även om jag märker att det är nåt på G.
Vi har även varit och hämtat pappas frack idag så nu ska han vara lika fin som mig tydligen.

09-05-03


Hej igen. Nu var det ett tag sen jag skrev men det har varit stresstigt här hemma. Mamma skall på nåt hela tiden och jag får vara med mormor och morfar. Det är ju tur det så att jag slipper hänga med till nån trist frisör mm.

Men idag har vi varit med morfar och mormor i Halmstad. Morfar skulle till läkaren där med sitt knä. Så efter det var vi hos farmor och farfar och åt mat pratade lite. När vi skulle åka hem körde mamma med farfars mini. De ska tydligen åka med den i helgen.

RSS 2.0