09-11-27



Idag fick jag hjälpa mormor att plocka fram en massa advents stakar som skulle stå i fönstren. Så kunde mamma springa en stund. Alla blev glada och nöjda.

När pappa kom hem var vi ute på en promenad hela familjen. Det skulle köpas nya lampor till våra ljusstakar.
Efter lite mat tog jag och pappa ett gott bad. Vi avslutade badet med en härlig dans. Så bra med skön musik i badet.

09-11-23



Idag har Maja varit här och hälsat på. Jag gillar verkligen henne ♥. Synd bara att inte hon gillar att kramas lika mycket som jag. Men vi lekte med mitt tåg i alla fall. Jag visade henne mina pussel mm.

Sen var vi hos logopederna. Jag behövde inte hänga med mamma och pappa inte så jag och Agneta passade på att leka med alla sakerna i väntrummet stället. Bättre kan man ju inte ha det. När jag väl gick in till de andra så åt jag och Charlotte flingor direkt från bordet. De är lite konstiga på detta ställe. Men det är ju roligare saker man göra där.

På kvällen råkade jag bita i ett glas och svalde lite. Vilken fart det blev på mina föräldrar! Men jag kände inte så mycket av det. Får hoppas att det inte händer nåt på vägen nu bara.

09-11-21



Det har varit en skön löradag hemma hos mormor och morfar. Frida och Wilma var där hela dagen med och det gillar ju jag.
På kvällen var vi alla på fest hos Janne som fyllde år. Då kunde ju jag passa på att leka med Erik och Klara. Vi har så himla kul tillsammans. Jag och Klara dansade en del. Janne fixade en koja som vi hade roligt med. Men sen sen somnade dem så då fick jag leka på egenhand, men det gjorde ju inte så mycke när alla saker är nya har man ju en del att utforska. Sen hade jag en tecken lektion med Janne med, så nu kan han färgerna i alla fall.

09-11-20



Dagen började med att vi tog vagnen in till stan. Där träffade vi Maja och Ante. Det var ju som vanligt  roligt att träffas en stund även om det inte är det optimala att sitta i vagnen. Men jag och Ante gjorde så gott vi kunde, vi hade  boxning med våra ballonger. Men till stut blåste ballongerna bort.
På em var vi hos mormor och morfar. Wilma kom dit så jag hade nån att leka med. Vi kollade på mina favorit tåg tillsammans.



Sen kom resten av familjen Knutsson dit med så då var det jag och min morbror som kunde leka lite med våra
bilar. Vi gillar verkligen att vara här och greja. Så berättar Lars om alla bilar och vilka som har varit han favoriter.



Sen åkte alla utan jag och Frida hem för vi ville sova över här. Härligt att få lite extra tid med kusinen.

09-11-08



Så var det Tina dag igen. Det är så härligt att komma dit och leka med alla kompisar.
Efteråt hade mamma tänkt att ta en promenad men då det var hällregn så fick det bli en fika hos mormor och morfar efteråt. Nu sitter jag här och tittar på Chuggington. Det är tåg som bara mormor har på sin TV vilket jag verkligen gillar.



Nu ska vi snar täta lite mat innan det dax att åka och kolla på Wilma och Frida när de rider på hästarna. Jag bara längtar.



Har man riktigt tur blir det kanske fika med.


09-11-17



Idag har jag varit och hälsat på Maja. Där var även Ante på besök. Det är ju kul att träffas alla. Maja har så roliga saker så jag vill aldrig gå hem.Vi lekte med hennes gunghäst, gungbil och spis.
På em hämtade vi pappa på jobbet, för att sen åka till IKEA en sväng. Där blev det även middag. Men det är ju leksakerna som jag gillar bäst.
Nä vi åkte därifrån skulle vi åka hem men jg fick skrikit till mig en fika hos mormor och morfar på hemvägen.

09-11-12



Idag har det varit så trist. Så säger mamma att vi ska vara hemma hela dagen. Det vill ju inte jag och gnäller lite. Men min mamma verkar ju vara lite trög. Så jag fick ta till andra sätt för att visa att jag inte ville var här. Så jag slängde undan bilen som mamma tyckte att vi kunde leka med, stängde av TV:n, stängde datorn, tog på mig en tjock tröja och mina skor. Fattar hon inte detta är det ju allvarligt. Men det gjorde hon. Jag tecknade även för henne att jag ville åka bil till morfar, så det blev det. Men när mamma sen kör en annan väg och inte den som jag hade tänkt så blir jag ju ledsen. Vilket inte slutar förrän jag ser att vi är på rätt spår igen. Men när vi väl kommer hem till mormor och morfar så är det ingen hemma.
Då blir det så här.



Så det blev till att åka hem igen och då passade jag på att slumra en stund.



Sen kom mormor och morfar hem till mig och tog en fika istället. Så det hände nåt i alla fall.




När vi satt här i fönstret och fikade fick vi besök av en ekorre i mitt fågelbo.



09-11-10



Idag började jag och mamma med att åka till Polisen. Där fick vi komma in på ett rum och mamma satt och pratade med polisen. Det var visst våran bil som hade blivit stöldanmäld isamband med att de hade stulit vår kofångare. Ja tittade mest ut genon fönstret på alla bilarna.
Sen tittade jag på polismannen och pekade på honom och sa TUT TUT TUT.

Sen tog vi med oss mormor till affären. Det är ju mycket roligare när hon är med. Idag fick jag även med mig en bil hem från affären. Det var är ju min namnsdag idag. När man är och handlar blir man ju ofta hungrig så då var det ju tur att mormor hade mat som vi kunde äta när vi kom hem.

09-11-09


Och idag är det FARS DAG!

Trist väder så vihar varit inne hela dagen. Snart ska vi till mormor och morfar på middag. Då kommer ju även Lars och Carita, och mina bästa kusiner förstås. Undra vad vi ska hitta på för bus idag...

09-11-07


Idag har vi varit hos farmor och farfar. Efter lite fika när vi hade kommit fram åkte vi buss in till stan. Där köptes det lite grejer till mig som vanligt :) Pappa skulle ha byxor men han hittade visst inga. Men vi hade i alla fall en trevlig stund på stan.





När vi kom hem igen stannade jag ute och hjälpte farfar att ge fåglarna mat.



Farfar hämta fram lite gamla skor som hade varit pappas. Här provar jag ett par snygga pjäxor som passade bra så dem tog jag med hem.



Så nu får man ju bara hoppas att det blir snö och att vi hittar ett par skidor så är jag redo sen.


09-11-05



Trist väder och en förkyld mamma det är inget kul.
Så idag har vi varit med Ante och hans mamma på Frölunda Torg. Sen hängde dem med oss hem och åt lunch. Jag och Ante lekte på mitt rum.

På kvällen lämnade mamma mig hos mormor och morfar. Mamma och pappa skulle visst ut och äta, och då vill ju inte jag hänga med. Bättre att vara hos mormor och idag hämtade dem mig inte heller, utan jag fick sova över. Så härligt.
Jag har ju så mycket att göra när jag är här.

09-11-04



Idag har vi varit på öppnaförskolan och lekt med mina kompisar.

Därefter bar det av till mormor och fikade. När vi skulle åka hem, skulle pappa jobba över idag med. Då ändrade mamma planen och åkte till Klareberg och tittade när Wilma red. Sen innan vi skulle åka hem tog vi en tur in i stallet.
Tur att inte Carita är rädd för hästen som mamma är. För mamma hade aldrig gått så här nära.





Sen när vi skulle åka där ifrån ville Wilma hänga på oss och det är ju alltid lika kul. Men sen skulle vi lämna henne hemma, och det gillar jag verkligen inte. Jag skrek hela vägen hem.

09-11-03



Idag har jag och mamma haft en innedag. Mamma hostar så hon fick vila idag. Jag har mest tagit det lugnt framför TV:n och mekat lite med mitt Lok.



Sen hade jag en ballong som jag och mamma kunde leka med.



Sen skulle mamma ta kort på mig trodde hon men då vill ju jag vara som vanligt... Och inte stå snällt och titta...






09-11-01



Idag har vi haft en riktigt lugn dag. Vi har bara varit hemma hela dagen.
Jag har hjälpt mamma att baka sockerkringlor. Men värst vad man blir trött av att hålla på och baka. Jag passade på att sova ett par timmar. För att vakna lagom till middagen.

Sen blev det bad med pappa. Alltid lika härligt.











Efter badet fikade vi med mina goda bullar.





09-10-31


Idag var det härligt väder jag och pappa plockade inte utemöblerna. Det börjar ju bli lite kallt för att sitta där nu.
Sen skulle mamma iväg så vi hängde på. Vi började på Kyrkogården men då passade jag på att sova. Sen trodde de att jag skulle fortsätta att sova när vi kom till mormor. Men det klart att jag vaknade. Man kan ju missa nåt.

När vi sen kom hem passade jag och pappa på att ta en promenad i höst kylan.






På kvällen hade vi besök av Erik och Klara med sina föräldrar. Jag har tyvärr inget bildbevis, men ni kan ju vara glada att ni inte behöver se när alla mina leksaker ligger på golvet. Tänk så mycket saker jag har då.
Men det gjorde ju inget för vi hade i alla fall väldigt roligt när vi lekte med allt.

RSS 2.0