10-08-12



Idag åkte vi till Grundsund och träffade familjen Krantz. Vilken härlig plats.



Vi var och åt lunch på bryggan. Men jag gillade mer att titta på utsikten.





Pappa hade lite funderingar kring dansen runt midsommarstången?



Sen tog vi en promenad och jag kunde titta på ännu fler båtar.



Jag hade full koll på alla båtar som åkte under denna bro, och det var många kan jag lova er!



Arvid var inte lika intresserad. Men om några år kanske han förstår tjusningen med detta.



Sen åkte vi till Anders och Karins hus där vi fikade. Sen skulle Karin(stora) bada, och då skulle även pappa bada. Han försökte även lura i mig men den gick jag inte på.


10-08-11



Nu har det börjat "ramla" in folk här för att titta på min lillasyster. Man förstår ju varför :)



Wilma har varit här idag. Hon var även med oss på sjukhuset för kontroll av Karin. Allt var bara bra så det var snabbt avklarat.

Sen kom Maud, Annie och Ingela hit. Det var ju full fart som vanligt. Annie passade på att träna sig inför kommande uppdrag. Hon var starkt påhejad som ni ser :)



Men hon klarade det galant så det ska nog gå bra.




10-08-06



Inatt blev det lite konstigt. Pappa väcker mig vid två på natten och jag får täcket om mig och de kör mig till mormor och morfar. Det brukar ju vara när jag inte kan somna som vi åker med bilen men inte när jag sover. Denna gången skulle de visst till sjukhuset.

Så när jag vaknade och hade ätit frukost, Frida och Wilma hade också kommit hit. Då ringer pappa och berättar att jag har fått en lillasyster. Karin!



Här är hon 1,5 tim gammal.

10-08-03



Jag och pappa har haft fullt upp här hemma. Vi håller på att färdigställa köket. Så nu har vi fått upp de sista literna och bänkbelysning mm. Nu börjar mamma bli nöjd. Men det är mycket som ska fixas med. Men vi arbetar så gått vi kan och det ser ut som att hon blir nöjd. Här är det taklisterna som ska upp.




RSS 2.0