10-12-14



Idag har det varit en riktigt kall dag. Men vi var i alla fall ute en stund på dagis. Sen blev det som vanligt hem till mormor och morfar. Det är så härligt nu när vi är där så ofta igen. När mamma hade hämtat pappa skulle vi iväg. Vi tog på oss en massa kläder. Vi skulle nämligen till Liseberg men det var -10 grader. Men det var ju så fint med alla ljusen.





Vi började att titta på lite djur men jag var inte så intressserad av det utan ville hellre gå vidare.


























10-12-09



Hej Karin här!!!

När vi lämnat Martin på jobbet tog jag och mamma en härlig promenad i SOLEN. Vi gick in till kyrkogården, det var verkligen fint där idag sa mamma. Jag ligger ju skönt i vagnen men jag ser ju inte så mycket och idag var det var ju så soligt så det var kanske lika bra det.
Såna här bilder är ju inte vanligt att man får se här hemma.





Inte så inbjudande att sätta sig här.








Undrar vad fåglarna tcker om detta boet? Lite svårt att hitta maten.



10-12-07



Idag var det åter en dag på dagis. Idag var Bea där på besök igen. Jippi  Hoppas vi snart ses igen Bea.

När vi hade hämtat pappa på jobbet åkte vi tillbaka till mitt jobb där det var julfest på gården.  Det var så mycket folk där. Jag passade på att äta lite korv.



Jag vann även på lotteriet. Då fick jag en spade som jag säkert kommer att kunna använda i mitt snö arbete.

Sen passade jag på att träffa tomten och ge honom min önskelista.



Fiskdammen testade jag med och visst vann jag där med. En julstrumpa med pussel och kritor.

Så en bättre dag kan man nog inte ha.


10-12-05



När jag vaknade idag hade det snöat jättemycket, 10 cm. Så när frukosten var avklarad gick jag och mamma ut och började skotta. Pappa och Karin kom ut efter en stund med. När vi hade skottat klart tog vi en promenad, Karin i vagnen och jag i pulkan. Vi gick en kort promenad men det gick inte så fort i all denna snö, det var ju inte alla som hade hunnit skotta klart. När vi kom hem gick de andra in men jag var ute och fortsatte att skotta lite till. Man kan ju alltid justera lite.

På kvällen var vi hemma hos Maja och Ida på glögg, där var även Ante, Sixten, Erik och Pontus. Det är ju kul när vi är så många som leker ihop.

10-12-04



Denna veckan har vi inte gjort så mycket. Jag har varit på dagis på dagarna och haft det kul. Sen har vi varit hos mormor och morfar, det är så skönt nu när alla är tillbaka.

Idag har farmor och farfar varit här. Jag fick vänta länge på dem men till slut träffades vi hemma hos mormor. Sen åkte vi hit hem och åt middag och läste lite böcker innan dem skulle åka hem igen.

RSS 2.0