10-01-29



Idag när jag vaknade stod Maja utanför min dörr. Det var verkligen en härlig överraskning. Vi passade henne medan Annica var iväg en stund. Jag och Maja hade roligt och lekte och tittade lite på TV. Sen kom Annica med härlig fika. Kan det blir bättre?





När Maja hade åkt kom farmor och farfar. Då blev det fika igen. Sen var jag och farfar ensamma en stund när mamma och farmor åkte till stan.

På kvällen var det kalas för Mamma och Carita som fyller år. 
Det blev god Italiensk buffé och goda tårtor.



Långbord fick det bli med.


10-01-27



Idag har vi varit på öppnaförskolan. Härligt att träffa alla kompisar en stund.
Sen åkte vi hem till Ante även idag. Vi får ju passa på nu innan han ska bli storebror. Så vi passade på att leva rullan även idag.
På kvällen var jag och mamma hos Wilma och Frida medan pappa var och spelade innebandy.
När vi kom hem så trodde mamma och pappa att jag skulle sova, men det ville ju inte jag. Så jag passade på att läsa lite i mina nya böcker. När pappa sen skulle gå och lägga sig så insåg mamma att detta funkar inte. Hon och jag satte oss i bilen och åkte hem till mormor och morfar. Det var ju kul för då kunde ju jag passa på att leka lite med mina bilar och kolla lite på tv med morfar. Men inte var jag trött i alla fall. Vi åkte från dem vid halv ett och efter en stund somnade jag tillslut så att mamma kunde åka hem.
Mormor hade ramlat utanför huset idag och brutit handleden på två ställen, så nu satt hon där med ett konstigt gips på armen. Imorgon skall de op henne så att alla ben kommer på rätt plats.

10-01-26



Idag har mamma varit lite trött. Varför ska man sova på natten?
Men när mamma hade spelat sagan på stereon i två varv fick jag ge mig. Men inte missar jag när pappa går upp för det. Man vill ju inte missa nåt.
Så efter att mamma vilat lite till på soffan åkte vi äntligen ut en stund. Idag gick resan hem till Ante och hans mamma. Det är alltid lika kul att var där och leka. Jag ÄLSKAR ju att lika i deras säng, men idag ramlade jag in i väggen och det klart att nån gång tar det ut sig att man inte har sovit, vilket ledde till att även jag blev lite ledsen. Men det gick ju snart över.

Väl hemma hade jag fått ett bokpaket på posten av farmor. TACK

När pappa kom hem åkte vi och tittade på tapeter. Inte så kul om jag får säga men det klart jag hittade ju en fin vägg med massa flygplan som jag verkligen gillade.

10-01-22



Idag har vi tagit det ganska lugnt. Var ute och och handlade lite fika mm. Sen satt vi hemma och väntade jag och mamma.
Så kom de äntligen, farmor och farfar. Vi fikade sen satt jag och farfar och mös i soffan med en bok. Vi hade det så mysigt att jag helt somnade av. Inte illa det.
Så på kvällen skulle farmor och farfar på teater. Då var det ju tur att jag var hemma och passade Bellman.

10-01-19



Denna gråa tisdag har jag och mamma fördrivit med våra vänner. Vi var hemma hos Ante och dit kom även Maja. Det är ju alltid lika roligt att träffa mina gooa vänner. Vi lekte och levde rullan som vanligt. Det kändes verkligen att det var längesen vi träffades allihopa. Det är skönt att alla helger är över så att dessa underbara dagar kommer lite oftare kan man ju hoppas.

10-01-15



Dagen började skönt framför TV:n som vanligt. sen passade jag på att sova en timma i bilen innan mamma väckte mig och jag kom in till mormor och morfar. Sen åkte mamma vidare och jag var kvar. Vi passade på att åka och handla. Jag hjälpte även mormor att hänga upp alla juldukar som vi hade tvättat.
Sen kom pappa då fixade jag med fisken som vi hade handlat.
Jag sov kvar här då mamma hade tjej middag hemma.

10-01-10



En härlig morgon när man kan gå in och mysa sig med farmor när man vaknar.
Efter frukost tog farfar fram dragspelet så att jag och pappa kunde spela lite. Det var ju riktigt kul.



På vägen hen åkte vi till Karin och Anders och åt lunch. Sen sov jag gott hela vägen hem.
Sen passade vi på att slänga ut granen som barrade en massa så nu är den också ute. Dax för ett gott bad med pappa innan man går och lägger sig.

10-01-09



Idag var det frukost som vanligt, sen bestämdes att vi skulle åka till farmor och farfar. Så det blev till att packa väskan och sätta oss i bilen. Efter lite fika gick vi alla en härlig promenad ner till havet.



Där passade jag, mamma och farmor på att göra änglar.





Sen var det det skönt att komma hem och ta det lugnt ett tag.

10-01-07



Idag har jag varit med mina kusiner hela dagen. Först var vi en lång stund hemma hos mormor och morfar och lekte. Därefter åkte vi hem till dem, där vi tog det lite lugnt innan deras grannar ringde och sa att vi skulle ut och åka pulka igen. Då är man ju inte långsam på att ta på sig kan man säga. Först på med alla kläder var jag. Sen drog de mig på snowracern. Vi var iväg i över 2 timmar innan Lars och mamma kom och hämtade mig med lastbilen. Då det var saltning och jag fick åka med. Det värsta är ju att man blir så trött när man åker i lastbilen. Pappa kom och hämtade oss så att jag inte somnade.

10-01-06



Det snöar fortfarande ute och har gjort hela natten så efter frukosten var det för mig att hjälpa pappa att skotta. Vad gör man inte för att få vara ute i snön.
Sen skulle vi åka och handla men hamnade även hos mormor där vi åt lunch och fikade.
Idag skulle pappa spela innebandy med Lars så Vi andra var hos kusinerna. Det var ju en himla tur det för då passade jag på att gå med dem ut och åka pulka. Man kan nog inte ha det bättre. så snälla mina kusiner är.

10-01-05



Idag har jagoch mamma varit hos Annica och Maja. Det var så härligt att träffas igen. Vi har inte träffats på flera veckor. Det märktes ganska tydligt då till och med Maja började krama på mig. Sen passade vi båda två på att sova lite med så att vi skulle vara pigga resten av dagen.

När pappa hade slutat skulle vi hälsa på hos Berntssons. Så det blev till att hämta upp mormor och morfar och sen åka in mot stan. Det hade börjat snöa lite med. Det är ju så mysigt när det snöar tycker jag.
Jag och Sven-Åke var inne i det andra rummet en hel del och tittade på gökuret. Han sa att det var morfar som kom ut. Koko

Men sen somnade jag gott i bilen på vägen hem.


10-01-03



Idag var vi ute och handla lite småsaker. Sen skulle vi åka till mina kusiner och fika, men vi hittade de på vägen när de var ute och åkte skridskor. Så det blev för oss att gå ur bilen och ut på åkern och kolla på dem. Jag testade även att spela lite hockey, samt att kasta snö med Frida.  Det var rejält kallt men jag hade i alla fall varma kläder. Värre var det för mamma och pappa.
När vi kommit hem till kusinerna och fått i oss lite fika skulle Lars ut och åka lite med lastbilen. Då passade jag och pappa på att hänga med. En lastbiltur kan man ju inte missa. När vi kom tillbaka hade Wilma lagat pannkakor. Kan väl inte blir bättre?
Sen skulle vi åka till mormor och morfar. Men jag gick runt där och ropade "momo, momo" Men det var ingen som svarade. Så sen när vi åkte hem trots att de inte hade hunnit hem så blir man ju lite ledsen.

Gott nytt år


09-12-31



En riktigt kall dag har vi haft idag -14 grader. Jag och pappa var ute och gjorde islyktor för kvällen. Vi passade även på att ta en promenad i kylan men det var skönt sen när man kom in.
På kvällen kom Ante, Erik och Pontus med familjer. Vi hade en riktigt härlig kväll tillsammans. Det var bara Ante som somnade innan tolvslaget men han vaknade nog av alla raketer vid tolv.

09-12-28



Inatt har jag sovit hos mormor och morfar. Det är ju alltid lika härligt att var där och få vinka till mamma och pappa när de ska åka.
Mamma och pappa skulle hjälpa Ante och hans föräldrar att flytta. Det var ju skönt att slippa vara där och bära en massa.
Jag passade på att åka ut med mormor och morfar och hadla lite men när vi kom tillbaka kom mamma, pappa och Ante.
På kvällen åkte vi till deras nya lägenhet och lämnade Ante. Jag kollade in hans nya rum och det kommer bli kanon bra där med.

RSS 2.0