10-10-31



Här är vi förkylda alla utan Karin. Så det är ingen av oss som kan hälsa på mormor som ligger på sjukhus ännu. Men jag längtar efter henne och hoppas att hon snart ska vara hemma så att jag kan åka dit.

Vi har satt upp vårt fågelbod denna helgen. Och det är redan en massa fåglar som har hittat hit. Tror nog att vi har sett fler fåglar bara idag än vi gjorde någonsin i det gamla huset.



Vi hade mycket att titta på när vi skulle fika. Jag gjorde mina egna smörgåsar själv. Varken mamma eller pappa ville ha hjälp med sina smörgåsar. Undrar varför???



Jag har även varit med pappa ute och fixat lite med lamporna.

10-10-23



En dag som har gått i regnet täcken.
Allt började i natt 04,30 så märker pappa att gått från hans säng och satt mig framför TV:n. Men där somnar jag på soffan en stund. Hur länge är det ingen som vet. Men jag kollar i alla fall på Chuggington när pappa kommer upp. Sen är vi hemma nästan hela dagen. Det är ingen som vill gå ut när det ösregnar hela tiden. En tur till affären blev det. Nu är kl åtta och jag vill inte sova trotts att jag är fasligt trött. Men tillslut kunde jag inte hålla mig.



10-10-17



Så har vi haft ännu en dag med sol och härligt väder.
Idag började jag och pappa sätta upp vår nya handdukstork på lilla toaletten. Det kommer nog bli mycket bättre där nu när handdukarna kan torka bättre.

Sen passade vi även på att gå ut och städa lite i trädgården också.





Eftermiddagen spenderade vi hemma hos Erik och Klara. Där är det kul att vara. Jag vill ju helst vara ute och leka med alla bilar och cyklar som de har på gården. Men det klart vara inne och dansa är ju inte fel det heller.

10-10-16



Idag har det ju varit riktigt härligt väder.
Jag, pappa, Lars och morfar var först på tippen med en massa skräp. Vi hade fyllt hela pickisen så det var ett rejält lass vi slängde. Lite var från oss och resten hade morfar. Sen blev det fika med mamma och Karin  hemma hos mormor.

På em tog vi em härlig promenad i solen. Vi gick hem till Maja men de skulle iväg så det var för oss att gå hem igen.
Det är härligt att vara ute och gå nu på hösten när det är kallt och soligt. Det är ju så fina färger och kul när man kan springa runt i alla löven.













10-10-10



Idag har vi haft dop för Karin. Hon hade samma fina klänning som jag hade när jag döptes.
Jag hade några uppdrag att utför under dopet. Det skulle fyllas vatten i dopfunten.



Karin sov sig igenom hela sermonin. Carita tyckte nog att det var skönt att hon inte började gråta i alla fall.



När allt var klart åkte vi alla och åt tårta här hemma. Det var en god glasstårta. Bara synd att inte karin själv kunde smaka. Men jag skall tala om för henne att det buma (bruna) vardet godaste och att jag bara åt det.


10-10-07



Idag var det åter en dag på dagis. Jag gillar verkligen att vara där, men det är ändå skönt när mamma kommer så att man kan gå med henne. Men det är bara så att jag ALDRIG vill hem till huset. Idag åkte vi hem och jag fick en glass. Sen ringde Majas mamma och frågade om vi ville träffas och det ville vi ju så klart. Vi träffades på lekplatsen men tog sen en promenad till en annan lekplats. Där körde jag bil till farfar.



Men jag passade även på att åka på elefanten med Maja.


10-10-05



När mamma kom och hämtade mig på dagis idag skulle vi direkt till Ante som fyller år. Då blev det till att strippa på parkeringen och ta på sig rena kläder så att man var lite mer reppresentabel. När vi kom dit var redan Maja och Ida på plats. Vi hade köpt ett BRIO tåg till Ante.



Sara hade fixat med fika och tårta. Det var ju kanon men vi ville ju helst leka när vi träffas så jag fikade inte så mycket.


10-10-03


Idag har jag och pappa varit ute i trädgården medans mamma har varit inne och fixat lite.
Frida kom hit och var med oss. Vi fick även besök från Getinge. Arvid hade tagit med sig sina föräldrar, det var verkligen längesen jag träffade honom. Han hade vuxit mycket så snart kan jag nog leka med honom med :)


10-10-02



Idag var vi ute och handlade lite till mig och Karin.
Karin fick en ny overall som hon skall kunna ha i vagnen hela vintern och våren så att hon kan vara med mig ute och inte frysa.


Jag fick nya skor så att inte jag heller ska frysa sen när all snö kommer. För det ska väl bli som det var förra vintern det gillade jag. Mycket att skotta och bygga grottor i.


10-10-01



Idag var pappa hemma. Jag är bättre i min förkylning också men jag fick vara hemma även idag. Vi åkte runt och pappa sprang in i en massa affärer och till slut hade vi hittat alla blommor som vi skulle ha. Då var det att åka till mormor. Där blev vi kvar hela dagen. Vi fixade med alla blommor som skulle vara till moster på kyrkogården. Hon skulle ju ha födelsedag på måndag.




RSS 2.0