10-09-30



Idag skulle mamma till nån doktor och jag slapp åka med. Jag åkte med Carita i lastbilen istället, det är ju inget nerköp direkt. Sen kom morfar och hämtade mig. Efter lite fika och mys framför mormor och morfars tv åkte jag, mamma och Karin till Ante. Vi tog en promenad i det härliga vädret. Det var väldigt skönt att komma ut en stund nu när jag har varit inne så mycket den senaste tiden. Vi hittade en lekplats där vi röjde runt en stund.
Sixten och Karin sov sig igenom nästan hela promenaden.








10-09-29



Denna veckan har jag inte varit på dagis. Jag har varit förkyld och snuvig så jag har fått vara hemma istället.



Det har blivit så att jag har varit lite hos mormor och morfar med. Mamma har hjälp dem med lite saker så då kan ju jag kolla på morfars tv en stund det är ju inte fel det heller.
Men idag har Maja och Ida varit här med sin mamma. Sen ville ingen åka med när de skulle hem.



Jag passade på att krama Maja lite i alla fall.



Mamma och Karin var iväg en stund så vi var ensamma lite. De skulle kolla om Karin hade vuxit och det hade hon ju gjort så som hon äter. Nu väger hon ett kg mer än när hon föddes. Hon börjar bli stor nu min lilla syster. Men ack så goo hon är skall ni veta.





Här kollar hon in en paket som kom från pappas arbetskamrater. Hon verkar gilla den!




10-09-25



Lars och Carita kom hit och lämnade Wilma och Frida. De skall sova över så vi har hela dagen på oss att leka och det gör vi. Jag håller dem sysselsatta hela tiden. Vi passat även på att ta det lite lugnt och slö på soffan en stund.
Frida åker och ska spela fotboll på kvällen så hon är inte när vi äter vårt kvällsfika. Men på morgonen när jag vaknar har även hon kommit och ligger och sover.




10-09-24



Efter en hel dag på dagis hade pappa farmor och farfar med sig när han kom och hämtade mig. Då kunde jag ju visa vart jag är på dagarna. Sen åkte jag med dem hem. Mamma, pappa och Karin åkte och hälsade på mormor på sjukhuset. Jag hade farmor och farfar för mig själv, det är ju alltid lika härligt. Morfar kom också och ville vara hos oss. Mamma och pappa fixade mat när de kom tillbaka, det var ju tur för vi hade ju hunnit bli lite hungriga.

10-09-23



Mamma och Karin var hos Maja och Ida när jag var på dagis. Sen när mamma kom för att hämta mig var Maja med. Jag blev väldigt glad och sprang fram och kramade henne.
När vi kom hem till Maja var Ante där med så vi hade väldigt kul och lekte i sandlådan. Allt medans våra småsyskon sov.

10-09-21



Idag blev jag lämnad på dagis medans mamma och Karin passade på att träffa Sixten. Skönt att var på dagis så att de små får umgås lite på egenhand.



Sen gick mamma och morfar till dagis och hämtade mig. Sen fick jag åka med Carita i lastbilen så att mamma och morfar kunde hälsa på mormor på sjukhuset. Dessvärre somnade jag men det gjorde ju inget. Jag är ju lika glad för det. Sen fick jag ju vara med Wilma och Frida också.

10-09-17



Idag när mamma kom till dagis för att hämta mig var Wilma med. Hon var ju nyfiken på mitt dagis.



När vi kom hem visade det sig att mamma och Wilma hade bakat bullar.



Men jag fick i alla fall hjälpa dem med att pensla och sockra bullarna, det är ju det som syns. Visst blev det bra.



Men vi åt inte så många, utan gav dem till mormor istället så att vi har några till fikat där nu när hon inte kan baka.

När bullarna var klara började jag och Wilma leka med lera. Det är kul när man har nån att leka med. Vi gjorde en massa figurer. Även om jag mest blandar så många färger jag kan.





Karin tyckte det var ganska bra sitta i sin stol.


10-09-16



Nu har jag varit på dagis ensam i två veckor. Jag trivs jättebra och vill gärna gå hit varje dag. Men det är inte alltid så kul att gå hem när mamma kommer och hämtar mig.
Ibland går vi på promenad. Här har vi gått till backavästergård som ligger bredvid dagis. Där har dem hästar, kaniner och grisar. Här får vi vara med och se när de ska mata grisarna.





Annars är vi mest på gården och leker i sandlådan.



Eller så tar jag en sväng på cykeln. Ibland är det nån som vill hänga på och då går det ju bra med.




10-08-30



Denna veckan har jag börjat på dagis. Pappa har varit med mig de första dagarna. Vi har haft det kul och träffat många kompisar.








10-08-28


Så var det dax att åka hemåt men vi passade på att bjuda in oss till Johan och Martina som bor i Motala. Där var även delar av fam Gustavsson med. Jag och Martina passade på att gå till lekparken. Sen var det till att åka ner och titta när Johan spelade match. Men de förlorade och vad annars kan man tro Johan satt ju i utvisnings båset.



När vi kom tillbaka hade Martina gjort middag. När vi hade ätit klart hjälpte jag Martina att göra efterätt. Äpple och blåbärspaj.



Sen åkte vi hem när det blev kväll så att jag och Karin kunde sova gott hela vägen.



10-08-27



Sov som en stock gjorde jag när vi sover alla i samma rum. Detta borde vi göra hemma med tycker jag.
Efter frukosten gick vi ut till parken bakom vårt hotell och där träffade vi några som vi känner. Vi barn passade på att leka och springa runt som tokar.
Sen bar det av till Cloetta hallen där vi åt lunch. Man kunde ju även se när det var lite träning på isen. Det är ju bra för oss barn när vi ätit klart.


Sen gick vi stora barn ner och tittade lite närmare.



Efter maten åkte vi alla hem till Henny där vi fortsatte leka med alla hennes roliga saker. Medans de små fick vara med mammorna.



Efter lite fika tog vi en promenad ner till sjön där vi kollade in alla båtar.
väl tillbaka var det inpackning av alla i bilen och vidare hem till Karl. Vi ville ju kolla in hur han hade det med när vi är här. Trevligt att de ville bjuda oss alla på middag. Sena blev vi som vanligt tillbaka till hotellet men jag somnade gott även denna kvällen. Lite mindre orolig nu när jag hade sovit där en natt.

10-08-26



Vissa dagar gillar man mer än andra. Tänk att denna dagen kunde bli så bra.
Det började med en lång bilresa men jag är ju van så det går ju alltid bra ändå. Väl framme var vi på lastbilsmässan i Jönköping. Där hittade vi en massa bilar att kolla på.
Vissa var gamla och rostiga andra polerade och jätte fina.





Sen fick pappa köra och jag åka med denna fina bilen.



Sen ser ju alla vems bil detta är :)



Efter en heldag på mässan är det väldigt skönt att komma hem till Gustavssons och äta middag. Sen blev vi kvar där en stund. Man har ju alltid så kul när man är där.
Till slut så åkte vi därifrån mot Linköping och hotellet där vi skulle bo. Det tog lite tid att komma till ro men sen sov jag som en stock hela natten.

10-08-21



Idag skulle vi ha varit på kräftskiva, men tyvärr blev de sjuka där vi skulle vara så mamma bjöd hit mina kompisar istället. Det är ju alltid kul att träffas alla samtidigt.
Jag och Ante passade på att cykla. Men det är ju skönt när man får lite hjälp att få fart.






Efter att ha ätit lite mat passade vi på att vara ute och springa på baksidan med.


10-08-14




Idag har vi åkt till farmor och farfar. Det blev första gången Karin kom dit, men det gick bra för henne i bilen trots att det är en bit att åka. Men hon sov gott hela vägen. Hon ser ju ut att ha det gott med.



Jag lekte som vanligt med pappas gamla bilar.
Sen hjälpte jag farmor och farfar med middagen. Det skulle hämtas potatis men först ville jag ha lite vinbär. Även om det tog lite tid att hitta vad man sökte efter.







Farfar har ju det mesta i landet så det är bara att gå ut och hämta.



Sen var det bara till att börja laga mat. Det klart att farmor blev glad när hon fick en sån bra kock med sig.



På kvällen stod jag, farfar och pappa på balkongen och lyssnade på Roxette som hade en konsert på stan.

RSS 2.0