11-01-20



En härlig dag med en massa sol. Mamma hade ställt bilen hos mormor och gick till dagis idag. Jag orkade gå hela vägen hem till mormor. Men det tar ju sin tid när man är så trött efter en hel dag på dagis.

Så här kan det se ut hos oss när vi äter. Karin äter nästan lika fort som jag när jag var liten. ♥
Sushi ska ju ätas med pinnar...




11-01-19



Idag kom morfar och hämtade mig på jobbet. Detta gillar jag verkligen, sen var jag hemma hos mormor och morfar tills mamma och pappa kom och hämtade mig.

På kvällen när pappa var på innebandyn passade jag och mamma på att spela lite memory. Jag säger inte vem som vann, mamma blir så ledsen då.


11-01-15



Idag har jag, pappa och Karin varit ensamma hemma på fm. Mamma var ute på andra uppdrag. Vi passade på att ta det lugnt och även ta en promenad efter att vi skottat bort all snö. Men det var ganska jobbigt för mig att gå så det blev inte så långt. Karin hade behövt ha plog på sin vagn.





När mamma kom hem hade hon Wilma med sig. De hade varit med Frida på en IFK träning.Sen stannade Wilma här ända till kvällen då vi skulle åka till Berntssons. Mormor och morfar åkte med oss i bilen in. När vi kom dit var även Ebba och Malva där. Malva är som Karin så henne kunde man ju inte leka med men Ebba som är 12 år var jätterolig att leka med.

11-01-14



Härligt med sista dagen i veckan.
Efter jobbet fick jag och pappa skotta bort en del.

Sen tog jag och pappa en promenad och lite pulkaåkning. Mamma och Karin fick stanna hemma och vila sig. Jag och pappa gick en stund innan vi hittade en backe. Den var väl inte den roligaste jag åkt i men den dög ett tag sen var det skönt att pappa kunde dra hem mig igen.


11-01-13



Nästan en hel vecka på jobbet nu. Härligt att vara tillbaka.
Idag åka jag och mamma till Ante och lekte en stund innan pappa skulle hämtas.
Väl hemma var det nedtagning av gran och övriga tomtar som skulle sova i sina lådor på vinden.

Här är det som jag har gjort på daigs.




11-01-08



Dagen har varit bra vi har haft besök av Arvid med familj. Nu har han blivit så stor så han ville gå med min gåvang. Det är ju tur att jag inte har städat bort alla de gamla sakerna.





På kvällen passade vi även på att baka lite av mormors brödkakor. De blir ju så goda.



Pappa var iväg och handlade igår och då kom han även hem med dessa fina.




11-01-06



När jag vaknade idag hade det snöat en hel del och det hade inte slutat heller. Så efter lite frukost gick jag och pappa ut för att skotta. Det var inte helt lätt när det hela tiden kom så mycket mer. Man kunde ju hela tiden börja om från början igen.



Pappa blev väldigt trött.



När vi var klara här åkte vi till mormor och morfar så att pappa kunde hjälpa morfar också. Jag passade på att kolla lite på Tv.




11-01-04



Pappa är ledig ännu. Det är så härligt att vara hemma allihopa, även om jag längtar till dagis nu. Men snart är det dax för mig och pappa att "obba" igen.

Idag har vi varit hemma hos Ante och Sixten. Vi passade på att även gå till pulkabacken en stund. Det är ju så kul att åka men det var lite högt, men när pappa hade åkt med mig en gång åkte jag själv sen.



Men jag tror nästan pappa var den som tyckte det var roligast. Han fick låna Antes pulka en gång, sen var det ingen som vågade låna ut sin pulka.





Ante var lite rädd så han fick åka med mig. Det gillade han.



Mamma stod längst ner i backen med Sixten och de verkar ju inte ha haft det för tråkigt.



Sen var det skönt att gå hem och fika en stund.

11-01-02



Idag jar vi varit hos farmor och farfar. Och jag fick testa min julklapp, tv:n till bilen. Jag kollade på Cars, det var ju aldels lagom filmen var precis slut när vi svängde av motorvägen. Lagom att sova de sista 10 minuterna.
Jag och pappa hjälpte farfar att hämta deras nya soffa, och slänga dem gamla på tippen. Jag testa den självklart själv med. Den var även bra att ha som koja innan den kom på plats.

10-12-31



Idag har vi haft en härlig dag med mys. Sen var det ju så fint väder så vi tog en premenad, fast jag tog pulkan med mig så att jag slapp att gå. Det är ju skönt att nån kan dra en. Jag och pappa passade på att åka ihop i baken i skogen(Han ville väl inte heller gå antar jag :). Vi hamnade till slut hos Maja där vi även fick lite god fika och lek. På hem vägen fick jag åka hela vägen. Tur det när det är så mycket uppförsbakar hem till oss.

Efter att ha tittat på lite fyrverkerier och varit hos mormor och lev lite förrätt hamnade vi hemma hos Erik och Pontus. Dit kom även Ante och Sixten, Vi röjde runt bland alla ledsaker medans våra föräldrar satt och pratade en massa. Karin sov men vaknade 23,55 hon har ju kolla på att man vill vara vaken och skåla in det nya året :)





Vi kollade på film. Jag sover inte även om det ser ut så här.



Två trötta syskon


10-12-29



Idag har vi varit och hälsat på en arbetskamrat till pappa. Han hade en radiostyrd helikopter som han körde med inne. Sen fick jag köra hans radiostyrda bil. Han vet vad vi killar gillar.

Mamma köpte även en radio till köket och det firade jag med att dansa loss lite.  Här dansar vi till Karins nya skiva som hon fick i julklapp. Det var många bra låtar på den. Tur att Ulrika har sån koll.



10-12-26



Idag har vi tagit det lite lugnt.
Jag och pappa monterade in vår nya torktumlare. Det är ju mycket som ska fixas, skåp skall plockas bort, skiva kapas mm men mamma blir glad när allt är på plats och fungerar.



Karin kollar på sin julklapp. Hon verkar ju vara fascinerad i alla fall.




10-12-24



En härlig dag när farmor och farfar kommer som vanligt. Vi var först här hemma en stund innan vi alla åkte till mormor och morfar. Där var ju även resten av familjen.

Så kom ju tomten som vanligt. Han var snäll i år med och hade en massa klappar med sig.





Wilma var lite rädd för honom.



Jag fick så mycket fina paket.








10-12-23




Idag satte vi in vår gran. Passade även på att pynta granen, jag är en hejare på att hänga upp alla saker.





Så här blev årets gran.



Sen var vi  hos mormor och grejat lite som vanligt. Det är härligt när allt är som det brukar.

Karin åt lite potatis för första gången.



På kvällen skulle vi tillbaka till mormor på uppesittarkväll som vanligt men i år var det inte bara jag som var tomte utan även "Kain". Hon är ju lite söt som tomtemor.




RSS 2.0