11-07-30



Nu har Karin hittat min bil som hon gärna använder.



Annars har vi tagit det lugnt idag. Pappa målade och mamma klippte gräset. Sen började hon fixa med min pool så att vi kunde fylla den igen. Sen badade hela familjen.
Karin med sin snygga baddräkt.









Efter mat och en sovstund hittar Karn åter sin balja och då vill hon bada igen. Men det är ju inte så lätt att komma i den själv.





Men med lite hjälp så blir det bättre.


11-07-29



Idag var pappa hemma och grejade med huset och jag, mamma och Karin åkte med Lars, Carita, Frida och Wilma ut med båten. Vi fick en helt underbar dag ute på en ö. Det badades från båten, jag gillar ju inte att bada i havet så jag åkte med Frida.



Karin hade bra utkik.





Karin passade även på att klättra på båten. Hon kan ju inte låta en trappa vara.




Sen passade jag på att köra lite på hemvägen.





Karin somnar gott när man åker båt.




11-07-28



Idag skall farmor komma hon fyller dessutom år idag så vi ska fira det här hemma. så härligt, jag springer runt och väntar på att de ska komma.



Även mormor och morfar kommer hit och äter lite middag med oss.
Jag och Karin gungar i väntan på att maten skall bli klar. Det är farfar som är kocken idag :)








11-07-27



Idag tog vi en utflykt och åkte till Jönköping. Där var vi hos Maud och Valter och hade det bra som vanligt. Maud hittade lite saker som jag kund leka med här en vattenpistol. Den fungerade till och med.



Vi hann även med en fika i Annie och Makus lägenhet. Sen åkte vi tillbaka till Maud där lekte jag och Karin klykorna.


11-07-26



Idag började pappa att kolla lite på huset som vi ska måla. Men då hittade han saker som han inte hade velat se. Det fanns lite ruttna brädor så vi fick åka och köpa lite nya och sen kunde vi starta vår renovering.




sen fick vi ju olja den nya brädan. Då kunde ju jag vara med och hjälpa till, Karin ville ju också vara med.



Idag har jag även fått Karin att köra mig med bilen.



Det var ju allsång på skansen idag och där skulle min idol vara. Eric Saade
Tur att det inte var han som sjöng när Karin var igång.




11-07-25



Så var det vardag igen men vi är alla lediga. Så vi var och lämnade in min tv som inte riktigt fungerade som den skulle så får vi hoppas att de kan laga den snabbt. Tur att Karin har en som jag kan låna tills min blir klar, så att jag har nåt att titta på i bilen. Hon brukar ju sova i bilen för det mesta som tur är.
Vi var även och köpte färg till vårt hus som vi ska måla snart.

Sen blev det en efterlängtad fika hos mormor och morfar. Ja eller jag slänger i mig tre bullar sen går jag och kollar på tv. Men det är det bästa jag vet.

Efter lite middag tog mamma en promenad till en kompis och jag och pappa tvättade huset först hela huset och sen det gula som vi ska måla. Pappa tvättade och jag spolade med slangen.

11-07-23



På fm var det regnigt så jag passade på att ligga på soffan. Sen var jag ute en stund och kollade i trädgården. Det blir ju så trist att bara sitta inne. Sen var det en tur med bilen så att mamma fick handlat en present. Jag och Karin passade då på att slockna en stund innan det var dags för lunch.

Sen åkte vi till Maja och Ida och firade att de har fyllt år. Ja Maja fyllde ju i går så det var ju inte så längesen. Vi hade med oss lite paket och så fikade vi en stund.




Foto: Martin Ekdahl

Jag och Maja lekte lite i tältet som hon hade. Eller vilade oss.



Ida och Karin vill ju mest vara där som vi är.





Sen gick vi ut så jag fick testa Gungan som var utanför Maja. Jag gungade och Maja puttade på. 
Den var så härlig så till och med pappa ville testa.




11-07-22



Efter en lugn förmiddag när jag mest låg på soffan och kollade på tv var det tid för att åka och handla. Mest bara tråkig mat men det skall ju också göras. Men när vi var klara och kom till bilen var det uppvisning på parkeringen. Först var det en liten höna som körde "bobby car". Sen kom den STORA bilen som hoppade över bilarna.





Men det lät väldigt mycket.



Sen åkte vi till mormor med lite som vi hade handlat och vi passade på att städa i husvagnen. Jag tvättade min bil och cykel. Vi blev kvar så länge så mormor bjöd på middag också .
Karin passade på att få sig ett litet bad i värmen.



Sen kunde jag och Karin somna i bilen på väg hem.

11-07-20



Idag har vi varit ute och letat efter skor till Karin. Det är ju inte helt lätt att hitta några så små. Så det blev inga idag heller. Så det fick bli fika hos mormor och sen dagens fotboll. Idag var det bättre när de vann med 4-0, Frida gjorde ett mål. Så nu vann de son grupp och vidare till A-slutspel. Tur att vi är där och kollar.







Sen åt vi alla middag hemma hos Frida. Mormor och morfar kom dit med. Jag var med Wilma och Jonathan som byggde koja i skogen.



Sen åkte vi alla till moster och tittade på blomman vi gjorde igår.





11-07-19


Idag var vi hos mormor på fm vi fixade med lite blommor till moster i morgon. Sen var det ju match igen men idag blev det 0-0 så det är ju lite trist när det inte händer så mycket. Men det är ju tur att jag har Wilma och kompani att hänga med. Idag var även mormor med och kollade.


11-07-18



Så var vi hemma igen. Det är ju alltid skönt att komma hem även om jag ÄLSKAR att bo i husvagnen.
Mormor och morfar kom hit på lite fika och sen kom även Lars, Carita, Frida och Wilma. Det är ju så kul när vi kan vara alla. Sen började Gothia Cup i dag där Frida spelar i år igen. SÅ denna veckan kommer det att bli mycket fotboll hoppas vi på.
Dagens match blev 1-1 och spelade i lite regn. Men vi var ju där och kolla som vanligt.




Sen var det skönt att gå hem och lägga sig på soffan och kolla på lite film. Även Karin gillade detta en liten stund i alla fall.


11-07-16



Idag var det betydligt bättre väder även om det var lite blåsigt. Vi passade på att njuta vid vagnen en stund. Jag slog i lite pinnar. Det var tur att Karin höll sina fingrar borta.



Karin passade på att kolla in min cykel.



Sen var det min tur att ta en runda. Jag har övat och övat på cykeln så nu går det riktigt bra.



Vi var även och skulle handla. Idag hände nåt som vi aldrig varit med om tidigare, brandlarm. Som tur var så var det ingen brand. Vi stod i kassan och fick lämna vår vagn där och gå ut i kanske 10 min sen kunde vi gå in igen och betala.
Sen fick jag testa denna bilen innan vi åkte hem.



När vi kom tillbaka till campingen var det invigning av lekplatsen. Det var en trollkarl som var jätterolig.




Sen fick alla barnen godis och saft. Erik och Klara var där med sina föräldrar också.







Efter att vi hade plockat ner tältet och gjort allt klart så njöt vi av en god glass. Det var bara det att jag blev så väldigt trött och faktiskt somnade. :D




11-07-15



Idag har det varit en regnig dag. Det har regnat hela natten, det låter ju så härligt när man ligger i husvagnen. Efter att vi hade ätit frukost kollade jag på lite film och sen kom Lars, Frida och Wilma och hälsade på oss. Vi hade det roligt, vi var nere på lekplatsen och röjde en stund. Sen skulle Wilma och mamma bada, det såg kallt ut när det samtidigt var lite duggregn men de låg i ett bra tag så det var nog inte så farligt.

Vi var nere på bryggan och kollade lite också medans pappa och Karin var hemma och fixade maten. Det var så gott med mat när vi kom tillbaka.

11-07-13



Nu har vi varit i Grebbestad i ett par dagar. Jag sover på överslafen, mamma, pappa under och Karin på golvet.





Det är helt underbart väder och mamma och pappa har badat. Jag känner mest med fötterna dvs. blöter inte ner mig över anklarna. Sen passade jag på att leka lite på lekplatsen. Det är mycket saker på denna lekplats.



Efter lunchen och fika så åkte vi in till Grebbestad och tog en promenad på bryggan och vidare till Tanum.



Där hade de hoppborg där jag kunde hopppa.



Men när vi sen skulle gå tillbaka så blev jag väldigt trött så jag fick åka på pappas axlar. Det var väldigt smidigt.
Här har jag på mig min nya keps som jag fått här.







När vi kommit hem och ätit lite mat så spelade jag och pappa lite golf. Vi lånade Jannes klubbor och hål nu när han ändå åkt hem en sväng.




Karin tittar och undrar vem som kommer att vinna?





Jo det blev Martin som vann.



Det firades med glass. Första gången Karin äter sandwich som är min favorit.



Detta var verkligen bra grejer säger Karin.



Sen ville Karin gå med sin stol som hon brukar göra hemma hos mormor men det var lite svårare här så pappa fick lyfta lite och då var hon glad.



11-07-09



Idag stod det omplantering av blommor på vårt dagsplan. Det är mammas orkidé som vi redan plockat ett skott av tidigare och det har ju klarat sig bra.



Så då skulle vi se om det det gå lika bra med de andra som finns på originalplantan. Det blev ytterligare fyra stycken.





Sen kom Ante och Sixten hit och fikade. Det är ju alltid kul att ha nån att leka med. Men Ante sov när de kom så han fick sova lite innan vi kunde leka.





På kvällen firade vi Frida som fyllde 14 år.

11-07-02



Idag bar det av till Liseberg för att ha riktigt kul och det hade vi vill jag lova. Vi började lite lugnt med Kaninresan.






Mamma och Simon fick ta hand om de små, och fota så klart :D



Jag och Henny tyckte mycket om att flyga



Inez och Karin hade det bra i sina vagnar.




Men sen blev det nog lite långsamt så vi tog med dem på Sagoslottet.



Sen är det ju inte fel med lite glass när det är så varmt.



Man såg väldigt bra i Parishjulet. Bara föräldrarna som tyckte det var lite läskigt.





VI kollade även in var Kaninerna bodde.



Men jag gillade bilarna allra mest.







När vi sen skulle gå hem efter 6 timmar ville jag inte alls det men det var ju inte så mycket att göra åt. Vi hade ju haft en helt underbar dag i alla fall.



När vi sen kom hem testade Karin min gamla gåvagn och det löste hon ju ganska bra.



Efter några minuter så behövde man ju inte ens hålla i.



Sen var det skönt att bada i poolen när man varit ute i värmen hela dagen.




11-07-01



Var hemma från dagis i dag med. Igår var jag sämre och hade lite feber, men idag känner jag mig bättre och det är ju tur det för idag ska vi få besök av pappas kompis med familj.

Pappa och Simon skall gå på Iron Maiden på Ullevi ikväll. Då är det ju tur att jag och Henny åker med mamma in till stan och lämnar dem så att vi sen kan ha en kväll med våra mammor. Karin (stora) var hemma med Inez och lilla Karin. Vi satt och mös i soffan och hade det så skönt. Det är ju alltid kul när det kommer folk hit och sen att de har nån som vi kan leka med också är ju bara ännu bättre.

11-06-29


Idag var det ännu en svettig dag. Frida var med och hämtade mig på dagis. Sen var det hem och göra matsäck och packa en massa saker som skall med när man skall åka till havet. För när pappa slutade så överraskade vi honom med att åka ut till havet och äta middag där ute på klipporna. :)







Mamma, Frida och pappa badade men jag tyckte det var skönare att ha badkläder som var torra.




Karin att det är mest spännande att krypa runt på berget.




Det är väldigt kul när Frida är med oss!


11-06-28




Så varmt och skönt det är nu. Vi har varit ute hela dagen på dagis och vi till och med åt ute.

När vi kom hem plockade pappa fram poolen så att vi kunde bada.



Nu börjar även alla luftballonger komma. Det är inte helt lätt att kunna sova när denna blåser över taket.Vi  trodde nästan denna skulle landa hemma hos Wilma och Frida.



RSS 2.0