11-10-25



Idag har jag haft en skön dag på dagis. Vi har varit ute och plockat en massa löv som vi skall ha och greja med.
När mamma hämtade mig åkte vi och tog lite kort i det underbara vädret. Jag brottade ner Karin :)







Så kunde vi åka till mormor och fika sen som jag ville. Mamma skall ju ändå dit och ge henne spruta varje dag.
Efter lite mat och tv passade jag och Karin på att bada en stund innan Karin somnade. Jag passar på att vattna lite på Karin.








11-10-21



Så var det veckans sista dag och jag fick vara på dagis när resten av familjen skulle gå till en tråkig affär. Men det var ju tur för då kom ju morfar och hämtade mig. Jag hjälpte morfar att handla och greja lite. Sen kom mamma och pappa tillbaka. Vi åt middag och sen kom även Lars och Wilma och fikade med oss innan vi åkte hem.

11-10-19



Igår kom äntligen min mormor hem från sjukhuset igen. Hon har varit där så länge nu och allt blir så konstigt då.
Så efter dagis var vi där en stund och mös oss. Karin stod och pratade i morfars telefon och då sa hon momo och mofa, så snart kan man väl inte få tyst på henne ;)

11-10-15



Idag ringde morfar och frågade om jag ville åka med till mormor och det ville jag ju så klart. Så han kom hit och hämtade mig. När vi kom dit kom även Wilma med sina föräldrar. Det kan ju inte bli bättre för mig. Jag och Wilma satt och spelade med mitt nintendo spel. Efter några timmar skulle de köra hem mig men då mötte vi mamma och pappa på parkeringen så jag fick hänga med Wilma hem en stund.

11-10-13



När jag var på dagis passade mamma och Karin på att ta en härlig promenad i solen. Karin titta på både får och kor.





Sen sov Karin en lång stund medans mamma fick tid att springa lite också.

Det blev en promenad hem från dagis idag igen. När vi kom hem till mofa fiakde vi en stund innan det var tid att hämta pappa.

11-10-12



När jag var på dagis var Karin på öppnarförskolan och träffade Tina som vanligt. Sen passade mamma och Karin på att gå från morfar och hämta mig. Man får ju passa på nu när det är så härligt väder säger hon.



Karin testar också sina nya vantar som hon fick igår. Först var det konstigt men det blev bättre :D





Jag hittade några fåglar som jag började klättra på.



När vi kom hem till mofa skulle han åka till momo på sjukhuset men vi passade på att tvätta bilen innan vi skulle hämta pappa. Jag tvättade även min bil.



Mamma och Frida var och hälsade på mormor på SS på kvällen.


11-10-10



Idag blev det en kort dag på dagis. För jag skulle till Charlotte och idag skulle min fröken Marie följa med. Det är ju kul när man kan visa Marie vad vi gör när jag är där och visa Charlotte hur vi jobbar på dagis. Mamma vet ju inte så mycket. Då slapp ju alla frågor gå via mamma med :)

Karin fick en fin docka av Agneta. Födelsedagspresent eller var det så att Agneta hade koll på att det är ett år sen Karin döptes idag ;)
Jag fick present jag med och det var bara för att Agneta är så snäll.



Vi åkte vägen om mormor på sjukhuset också innan vi hämtade pappa. Där passade jag på att åter igen kolla in älgen;)

Sen byggde jag och Karin med lego. Det var ju tur att pappa var med och styrde upp lite men ett högt torn blev det i alla fall. Innan Karin rev allt.







Mamma satt i soffan och läste lite och det uppmärksammade Karin. Som då ville göra likadant.


11-10-09



Idag kom morfar hit. Det är ju alltid lika kul när det kommer nån.
Sen åkte vi till Liseberg. Det är ju alltig lika kul men det klart att det är ju lite ruggigare så här års men det hindrar ju inte mig från att vilja åka ALLT. Jag fick som tur var ett band så att jag kunde åka mycket.






Karin hade det gott i sin vagn en stund i alla fall.







Sen ville Karin också åka när vi kom till Sagoslottet men hon var inte så glad i att stå i kö. Det är ju inte jag heller så då är det ju bra om jag kan åka nåt annat medans pappa köar :D





När vi skulle gå ut började det precis regna så vi hade tur. Vi åkte direkt till mormor efteråt. Det är ju bra när hon ligger ensam på rummet så att vi inte stör nån annan. Pappa hittade lite roliga saker som jag testade.



11-10-08



Jag och Maja var som vanligt på gympan på morgonen. Härligt att komma dit och springa lite.
Då hade pappa och Karin passat på att plocka in utemöblerna när vi var borta. Men Karin ser ju ut att gilla det. Lite har jag ju lärt henne. :)







Ante och Sixten kom och hälsade på oss. Vi tog en promenad till kyrkogården och hämtade moster hjärta. Det var fortfarande fint men det hade stått där en vecka så det var lika bra att ta det med sig hem. Jag passade på att cykla lite, det blir kanske inte så mycket mer med det i år.



Sen fick jag åka med till mormor en stund så var maten klar när vi kom hem.

11-10-05



Idag har Karin och mamma varit på öppna förskolan som vanligt.
Efter dagis åkte vi till leksaksaffären och köpte en present. Sen åkte vi till Ante som fyller 3 år idag. Det är ju så sällan vi träffas nu för tiden. Jag prova hans nya maska som han hade fått.




11-10-04



Det var en helt vanlig dag på dagis. Vi var ute mycket som vi brukar vara, bara mamma som inte gillar när hon behöver ta i mina sandiga galonbyxor :D
Vi träffade Maja på mammas gamla lekplats. Så kul att träffas idag när det var så längesen. Maja har ju haft vattkoppor så jag har inte träffat henne på ett tag. Men äntligen är hon bättre och vi kan ses igen.

På kvällen skulle mamma och pappa gå till dagis och prata med mina fröknar på dagis (föräldramöte). Då var Frida och morfar här hos mig och Karin. Karin sov ju redan innan de hann gå så jag hade dem för mig själv. Men jag spelade mest på spelet som jag lånat av Frida. Så nu ser det ut så här hos oss för det mesta.






11-10-01



Så var det dax att hjälpa farfar i trädgården igen. Nu var det det sista som skulle göras med dräneringen. Mamma och Karin åkte till Karin och Arvid en stund. Det var kallt och disigt men det var bara att sätta igång och jobba sig varm.







Sen kom mamma och Karin och då hade dem det fina vädret med sig. Så härligt.
Hon vill visst också köra.



Men hon får nöja sig med att plocka i sanden till mammas stora fasa.



Jag åkte med på skottkärran när pappa körde.







11-09-30



Idag kom mamma, pappa och Karin och hämtade mig på dagis. Det är inte så ofta som alla kommer så, det brukar vara nån som väntar i bilen. Idag skulle dessutom åka till mormor som ligger på sjukhuset. När vi kom dit satte sig mormor i rullstolen så åkte hon ut i dagrummet så att vi kunde fika där. När vi precis skulle börja kom även Janne. Det är ju bra nu när mormor är så nära så att han bara kan stanna till när han ändå åker förbi:D

Sen åkte vi till farmor och farfar efteråt. Bara hem och snabbt packa det viktigaste för att sen hamna i en jätte kö på vägen. Då var det ju tur att jag hade tv och film så att tiden går fort ändå.

11-09-28



Idag har jag haft en helt vanlig dag på dagis det är skönt när allt bara är som vanligt. När mamma hämtade mig så åkte vi direkt hem. Jag fick idag välja vad vi skulle göra för mat, då blev det köttfärsbiffar. Jag hjälpte mamma att laga. Det är väldigt kul att laga mat. Men det är väldigt jobbigt att ha Karin vill vara hela tiden, så vi fick sätta henne vid bordet med lite kex så kunde vi få klart maten. :)

Det skall blandas noga.





Sen gjorde vi biffar.



Det blev framför allt väldigt gott :D



Pappa kom hem efter att Karin hade somnat. Det är tur att morfar kunde hämta honom så att jag i alla fall hann träffa honom en liten stund innan jag skulle gå och sova.

RSS 2.0