11-09-25



Idag kom Antes pappa Magnus hit när jag precis ätit upp min frukost. Pappa skulle hjälpa honom med ett matte tal. Sen stannade pappa hemma när jag Karin och mamma åkte in till stan och mötte Ante, Sixten och Sara. Vi gick till en lekplats som ingen av oss varit på tidigare. Där fanns det flera konstiga rutschkanor som vi testade.





Sixten hittade ett hus som han tyckte om att vara i.



Karin var för liten för dessa stora saker. Men hon nöjer ju sig med lite sand det är ju tur det.



Efter att ha varit hemma hos pappa och ätit lite så åkte vi vidare och titta på Frida som spelade match. Så här glad blev man när gjorde ett mål och vann med 4-1 mot Häcken.



När vi till slut fick komma hem hade pappa städat hela huset det luktar ju så gott då.

11-09-24



Så var det äntligen lördag och gympa igen. Maja var med idag också samt en granne till henne som hette Tilda, hoppas att hon kommer nästa vecka också.

Sen skruvade jag och pappa lite på min trehjuling så att Karin kunde åka på den och det gillade hon. Tur att jag hade min gamla hjälm kvar så att hon kunde ha den.







Som ni förstår var hon ju inte särskilt glad när hon var tvungen att gå av för att sätta sig i vagnen. Men det gick snart över när vagnen började rulla. Jag passade på att cykla på promenaden. Sen såg jag till att det blev ett stopp på lekplatsen också, till Karins stora glädje.

Hon gillar ju verligen att gunga.







Jag var ju på de flesta ställen. Här åker jag med Maja (som jag lotsas är med).



Sen gungades det också.








11-09-23



Det är härligt när det är fredag och pappa kan hämta och lämna mig. Det gillar jag verkligen. Sen att vi åkte direkt till mormor och morfar gör ju inte saken sämre. Idag stannade jag dessutom där när mamma, pappa och Karin åkte hem.
Sen körde morfar hem mig när det blev kvällen. Då hade mamma gjort denna kransen som morfar fick med sig hem till mormor.






11-09-20



Idag hade jag en vanlig dag på dagis. Lika härligt som vanligt. När jag och min fröken Marie jobbar så använder vi en massa kort och nu har vi snart inga kort kvar då kan alla orden :D Undra vad vi ska jobba med då???

Efter dagis åkte vi hem en stund för att sen åka till frälsis. Där var det öppna förskolan på eftermiddagen idag och det vet ju mamma att jag inte vill missa. Jag blev så glad när jag fick träffa "min" Tina äntligen. Det blev en massa goa kramar. Jag passade även på att bygga lite med tågbanan.



Karin passade på att busa med Tina. Hon är ju här med nu på dagarna.



Pappa kom från jobbet och hit så han fick åka med oss hem sen.
Hoppas att detta blir flera gånger.

11-09-17



Idag passade jag och pappa på att putsa fönster. Jag passade även på att cykla en stund men det var kallt idag så det var mössa och vantar som gällde.
Sen kom mormor, morfar, Lars, Carita och Wilma hit på fika. Vilken tur att mamma hade gjort klart kakan så att vi hade nåt gott till kaffet.

Jag följde sen med mormor och morfar hem. Jag hjälpte dem att gå och handla det är ju skönt för dem när jag är med och kan vara en hjälpande hand :)

När mamma och pappa kom ville jag inte åka med hem men när mormor var trött fanns det inte så mycket annat att göra. Vi skulle även posta lite brev så det blev min uppgift att göra det. Vi räknade även bilar som vi brukar göra nu för tiden. Dessa bilar brukar vi välja mellan när vi väljer vilka vi vill möta, och när man mött sin bil får man välja en ny.



När vi skulle köra hem sprang det en stor Älg över vägen. Tänk vad vad stora de är.

11-09-16



Så var det sista dagen på jobbet för denna veckan. Men när jag brukar få gå hem sa min fröken att mamma kommer lite sent och tänk vilken tur för då fick jag vara med på mellanmålet ute :D Som jag har längtat efter att få vara med på det. När vi kom ut till bilen var alla med även mormor och morfar, så det blev att åka hem till dem en stund.

När vi kom hem körde pappa Karin i "lära gå" vagnen och det gillade hon.





Sen körde jag henne en stund och då gick det fort.




11-09-12



Äntligen var det måndag och jag fick gå till jobbet. Idag passade vi även Mussebarnen (grann avdelningen) så vi var ute nästan hela dagen. Det är ju skönt att vara ute och springa av sig.
När mamma kom och hämtade mig hade hon precis varit och handlat till mormor. Så då åkte vi dit och fikade. Mamma hade köpt fika bröd, sån som jag och mormor gillar :D



Det var lite konstigt för jag åt två hos mormor sen fick vi med oss tre hem... Mamma hade ju köpt 5 st.



När vi satt och fikade på kvällen började Karin prata på som hon ofta gör när vi ska äta.


11-09-10


Så var det åter igen upp tidigt och ut och jobba. Mamma, Karin och farmor passade på att ta en promenad in till stan. Sen tog de bussen hem, det var väl tur för annars hade vi väl aldrig fått nån lunch.
Idag har vi varit på andra sidan huset.



Karin ville ju också vara med. Men det är ju inte så lätt när det är så här stora jobb.



Jag och farmor fyllde hålet vi var i igår.





Sen fick vi tvätta oss när vi var klara för dagen.





Det suppskattades av Karin i alla fall.



Sen att vi och torkade lite med. Efter lite mat åkte vi hemåt igen.


11-09-09



Efter lite frukost var det dags att gå ut och börja gräva.



Det var lite kallt på fm så när mamma, Karin och farmor skulle åka och handla bad jag om en mössa. Det fick jag så slapp jag ju frysa.

Jag agerar arbetsledare och säger när och hur mycket som skall skyfflas i hålet.



Här leker vi jobbargubbar. (Man kan ju inte vara jobbargubbe om man inte får betalt)





Karin går runt med sin vagn. Då har hon ju nåt att göra i alla fall.



Pappa slår hammaren mitt på fingret så när mamma och Karin kommer hem efter en lång promenad vi havet ser pappas finger ut så här.





Sen kunde man sova gott när kvällen kom.

11-09-08



Idag hämtade mamma mig på jobbet och vi åkte till mormor och morfar där Karin var kvar. Inget konstigt med det. Men sen åkte mamma hem och packade lite saker som vi skulle ha med oss till farmor och farfar. Nu har Karin också fattade det underbara med att åka bil när man är trött, för när vi väntade på att pappa skulle sluta gick hon och hämtade sina skor och jacka. Så vi satte oss i bilen och hämtade nåt hemma innan vi hämtade pappa. Sen åkte vi ner till Halmstad, lika bra att komma fram i dag annars går ju hela dagen i morgon med. Vi skall nämligen hjälpa farfarlite i trädgården. Vi fick fika när vi kom fram sen var det soffan som gällde för oss innan jag somnade gott.

11-09-07



Idag hade jag en härlig dag på dagis som vanligt.

Karin och mamma har visst varit på frälsis idag igen. Men blir ju lite avis att inte jag kan hänga med till Tina men det får väl bli en dag när jag tar ledigt.

På kvällen när pappa var på innebandy kom Karin på mitt gamla trick. Hon gömde sig under bordet :D




11-09-04



Så var det söndag och dag var det soligt och varmt, 26 grader. Kanske sista sommardagen? Först var vi ute och tog upp ytterligare en buske. Sen ville pappa ta vara på dagen så vi åkte till slottsskogen och kolla på djuren. När vi kom dit fick sälarna mat. Då är det ju lite aktivitet :D





Sen gick vi vidare till pingvinerna och där såg man att de hade koll på när maten kom. Då gick alla upp ur vattnet.





Sen var det fullt slagsmål om maten.



Sen gick vi vidare och kollade in älgarna. De var stora, här låg älg pappan och vilade sig i värmen.



Efter att ha gått runt och kollat en stund gick vi till en lekplats men den var stängd för renovering. Så där kunde man ju inte vara. Vi åkte då istället hem till Ante och Sixten som vi inte har träffat på länge nu när deras mamma har börjat jobba. Kul att leka en stund men sina gooa vänner.

11-09-03


Nu börjar allt bli som vanligt igen. Nu Börjar jag på gympan igen och nu var även Maja med mig. Såå mysigt.
Medans vi var på detta var pappa och Karin ute och grejade. Kain upptäckte även min sandlåda.









Hon verkar ju gilla detta.  Till mammas fasa :)

Pappa blev ju glad när jag kom hem och kunde hjälpa honom att ta bort busken med min motorsåg jag fick igår.





Sen blev det en tur till mormor och morfar på em. Pappa sprang en omväg och kom dit sen så fick vi även mat hos mormor. Sen kunde vi åka hem och ta det lugnt  på kvällen.

11-09-02



Idag hade jag en ledig dag från dagis. Jag skulle till ögonläkaren, denna gången gick pappa med mig och vi hade pratat mycket om hur man skall göra när man är hos doktorn. Jag gjorde precis som hon sa och då gick det fort och alla var glada.
Mamma och Karin passade på att promenera och sen möttes vi hos mormor och morfar. Då hade jag varit och köpt lite fika, vi stannade även till på leksaks affären och handlade lite. Bilder kommer :D
Efter lite fika var jag ute och körde med min trampbil. Då hade mamma varit och hämtat Wilma så åkte vi på Bio med pappa.







Men den var lite farlig. Speciellt när de var på havet.
Mamma och Karin passade på att kolla in stan medans vi var här.




11-08-27




Så var det helg igen och idag åker vi till Jönköping. Så härligt att äntligen få träffa Maud, Valter och Annie. En film på min tv och sen var vi framme. När vi kom dit var även Johan, Martina och Alva där.



Lagom till fikat kom även Annie och Marcus, de hade handlat en stol till Alva som Annie skulle montera. Det tog sin tid Tur att jag kunde hjälpa henne lite.





Men det blev ju bra till slut och Alva verkar ju gilla den i alla fall.



Jag och Martina plockade goda plommon.



Martina kom även på den bästa idén... Hon och jag gick ut till husbilen och lekte. Hon är verkligen den bästa av alla vuxna :D
Hon var kartläsare och jag körde så klart.





Vi var i Norge, Danmark och Falkenberg bl.a. I Danmark passade vi även på att äta frukost.



Sen hittade vi även en bok som Martina kunde läsa för oss.



Efter lite mat tog vi en promenad på stan.







Karin försökte visa Alva hur praktiskt det är att kunna krypa.





Sen var det tid att bädda i husbilen för där skulle vi sova i natt. Så härligt, känns precis som i husvagnen. Man sover ju så gott då, och det gjorde vi hela natten.

11-08-26



Så var det veckans sista dag igen. Det blev åter ett besök hos mormor och morfar efter jobbet. När vi nästan skulle åka hem kom Lars med en ny lastbil. Vilken tur att jag inte hade hunnit åka.



Jag frågade Lars om jag fick åka med när han skulle åka och det fick jag så klart.








Vi passade på att åka till antalten (asfalten) och testa att ta på ett flak så att allt fungerar. Sen åkte vi hem till Lars där mamma och pappa väntade på mig. Jag skyndade mig till Wilma och Jonathan som var i kojan. De hade hunnit bygga en hel del där.


11-08-25




Jag är på dagis som vanligt. Härligt att det är som vanligt igen. Idag åkte vi till mormor efter jobbet och det är nåt av det bästa jag vet. Mamma hade framme datorn så att även jag kunde kolla lite och då blir det så här.



när mamma åkte och hämtade pappa så kom de tillbaka med en ny bilstol till mig också. Det var på tiden så att Karin kunde ta över min andra. hon verkar ju gilla detta med.


RSS 2.0