12-02-25



Idag går det mesta av tiden till att packa inför kommande vecka. Det är mycket som skall med när man ska åka skidor. Karin gillar ju mössor så hon testar gärna alla.





Men till slut fick vi i alla fall packat allt.

Jag var även en sväng nere och träffade Maja på lekpltsen en stund.

12-02-18



Idag har vi haft en riktig inne dag. Hela familjen har mått lite siså där med förkylning.

Karin passade på träna på att klättra, upp och ner, upp och ner....



Mamma testade vårt nya objektiv. Det blev ju riktigt bra ;)



Jag hjälpte mamma att montera ner Karins spjälsäng. Sen möblerade vi om lite i vårt rum också. Det blev riktigt bra nu så får vi se om vi kan hadet så eller om vi kommer på nån annan lösning på möblering framöver.


12-02-16



Idag har vi varit hemma hos mormor och morfar hela dagen. Det var riktigt blött och trist väder vi passade på att ha en skön innedag. Vi hämtade pappa och middag ihop innan vi åkte hem.
När jag kom hem kunde jag ju kolla in sängen och den blev kanon.





Det tog ca 2 min innan Karin hade klättrat upp så vi får väl se hur det ska gå för henne.
Vi satt även upp lite lampor så att det blev riktigt mysigt.



Karin verkar gilla sin säng med.


12-02-15



Det är så härligt att vakna hos mormor och morfar, vi tog det lite lugnt på morgonen. Sen kom Lars och jag och morfar åkte med honom till bilaffären. Där köpte morfar och Lars bil, jag åkte med i Lars när vi åkte tillbaka.

Sen fikade vi hela em. Janne och Ian kom också och skulle kolla bilen. Janne glömde sin tel så jag hängde med mormor och morfar i den nya bilen hem till Janne med den. På vägen hem frågade mormor om jag ville åka hem till mamma och pappa men det ville jag inte utan jag ville sova hos dem och det fick jag idag igen. Det var ju bra för då hann ju pappa bygga klart stegen till min säng.
Karin var glad när hon fick komma upp och sitta i sängen.




12-02-14



När mamma kom och skulle hämta mig idag på jobbet så var det fika till föräldrarna. Vi hade gjort bakelse med hjärtan i dagen till ära.
Sen var vi lite Taxi åt Lars som hade lämnat in sin bil.
Jag mamma och Karin åkte och handlade. Vi hade en hel lista till mormor så det var nästan mest till henne denna gången. När vi sen åkte till mormor och lämnade alla hennes kassar passade jag på att fråga om jag fick sova där och det fick jag. Jag hade nämligen tagit ledigt resten av veckan. Så när pappa slutade fick mamma och Karin åka själva och jag stannade hos mormor :D

När de kom hem hade de burit in min nya säng och monterat den. Men den fick torka lite till nu när jag ändå inte var hemma.

Karin passar på att hålla lite låda.


12-02-13



Karin var på Frälsis idag men Tina var inte där så då gick hon och letade och ropade på henne :( Men sen kom hennes kompisar så då blev det bra i alla fall.

Efter dagis idag åkte vi till mormor. Där var Frida och Acke. När Lars sen kom och hämtade Frida så åkte jag med dem hem. Det är ju så kul att vara med dem.
Mamma och pappa kom sen för att hämta mig. Carita hade då fixat middag som räckte även till oss. Det var ju tur för när vi satt och åt så ringde det till Lars ... Saltning. Så när vi hade ätit klart och vi skulle åka hem passade jag och Frida på att åka med Lars ut och salta :D
När vi hade åkt en stund sa jag till Lars att jag ville ringa till mormor, så det gjorde vi. Man vill ju berätta när man gör såna här roliga saker.

12-02-11



Idag blev det ingen gympa för mamma är inte hundra bra, snuvar och har sig. Trots detta vågade Maud ta emot oss så vi lånade mormor och morfars bil och åkte dit. Det är alltid lika kul att komma dit. Vi hade en heldag med Maud som var ensam hemma. Vi passade även på att besöka Annie och Marcus som nu flyttat in i ännu en ny lägenhet, så fint de hade fått det.
Jag vilade mig lite och kollade på TV en stund. Annars lekte vi mycket med Alvas lego.







Sen städade vi innan vi åkte hem.



När vi skulle åka hem verkade ju allt till en början gå bra men snart började den snön som föll frysa på rutan och vi fick stanna och skrapa. Så fick vi hålla på när allt frös och vi inte fick nån värme. Så när det till slut kom motorväg så fick vi fortsätta på gamla vägen.
Pappa fick fixa lite.



Jag och Karin fick lite banan så att vi skulle vara lite lugna.



Till slut fick vi så mycket värme att vi i alla fall inte behövde skrapa men det var fortfarande en max hastighet på 60 km men det var ju lite kul att se nåt annat än motorväg.
Så resan som brukar ta 1,5 timma tog idag 3 timmar. Det är ju tur att jag har TV i bilen. Men denna resan hade vi behövt en till Karin med tror jag. Hon försökte vända sig och titta på min men det är ju inte så lätt.

12-02-07



En härlig dag på dagis. Vi har varit ute mycket och det gillar ju jag. Sen åkte vi till mormor som vanligt. Efter att vi hämtat pappa åkte vi till en skoaffär. Där passade vi på att köpa skor till mig och Karin. Det var till och med så att kassörskan berömde oss för att vara så "fina" barn... Undra vad hon gjorde när vi hade race inne i affären :D



Dessa kommer att bli bra sen när snön försvinner.

12-02-05



Idag berättade mamma och pappa att när Karin vaknade började hon inte ropa på mamma som hon brukar göra. Utan hon blev ledsen, när pappa kommer in i rummet möter han Karin. Då har hon gjort precis som jag gjorde, hoppat över kanten på spjälsängen.
Efter maten åkte pappa för att köpa en ny madrass till min säng som vi ska försöka bygga. Pappa sänkte ner henne lite till, så man får bara hoppas att hon håller sig lugn tills den nya sängen blir klar.

12-02-04


Idag vad det kallt när vi gick upp -17 grader. Då är man glad att vi har värmare på vår bil så att den var varm när vi skulle hämta Maja och Annica för att åka till gympan. Härligt att komma dit igen, bara så tråkigt att det bara är gympa på lördagar men det är ju i alla fall nåt.
När vi kom hem tog vi det lugnt och jag tittade på tv. Idag har det varit massa kortfilmer med Blixten och Bärgarn och det vill man ju inte missa.
På kvällen var vi hos Lars och Carita och firade deras födelsedagar. Jag var med Frida, Wilma, Jonathan och Jossan ute och åkte pulka en liten stund efter maten. När vi skulle åka hem ville jag hänga med mormor och morfar hem och sova där. Det fick jag och det var ju tur för som jag sa så är det bra för min kropp om jag sover där. Mina mage blir så glad då ;D

12-02-03



Fredagar gillar jag, då börjar pappa efter mig så att han kan lämna mig på dagis :)
Han ska visst handla med mamma idag med som han brukar göra. Men det viktigaste är att han hinner lämna mig på dagis. När mamma hämtar mig är vi ute och leker trots att det är -10 grader och solen skiner. Karin har min mössa på sig. Hon har tydligen tagit på sig den själv och lagt tillbaka sin i lådan. Hoppas nu bara att mamma fattar hennes vink med att hon inte vill ha nån babymössa med snöre....


12-02-01



Mamma och Karin lämnade mig på dagis som vanligt. Sen åkte de till Tina på frälsis som de brukar göra. Karin gillar ju det lika mycket som jag.
Sen tog de lite kort här hemma på Karin.









Men hon blir lätt sur när inte hon får titta i kameran.



Mamma tycker att jag har för skitiga skor när jag varit på dagis???


Månadsbild 12/02


Månadsbild 12/01


12-01-29



Idag är det Caritas födelsedag och det firar vi med att bjuda hela klanen på middag, eller så är det för att mamma fyller i morgon :D
Farmor och farfar kom hit först sen kom resten då hade vi fixat det mesta. Det bjöds på fisk, en ful sådan.



Men det var gott så då gör det ju inget om han var ful :D

Sen är det ju alltid lika trist när alla åker på en gång.


RSS 2.0