12-03-29



Idag är vi lediga igen. Det blev bara två dagar på dagis denna veckan. För idag åker vi till Sälen igen, det var ju så kul när vi var uppe senast så vi ville åka lite mera innan denna säsongen är slut. Men det var ju tråkigt att inte farmor och farfar kunde följa med, men vi får hoppas att det kan bli en annan gång. Just nu sitter vi i bilen på väg upp till Lindvallen och hoppas att vädret där kommer vara underbart. Antagligen tittar vi på film här bak. Karin brukar titta på "I drömmarnas trädgård och jag kollar säkert på nya Blixten filmen :D
Vi stannar som vanligt efter halva vägen och fikar på samma parkering :) Det är skönt när allt är som vanligt.



Sen åker vi igen och resan går väldigt bra. Karin passar på att sova en liten stund.

När vi kommit upp till stugan och bytt kläder åker vi till backen och fixar skior till mig.



Sen måste ju jag testa backarna. Det går så bra och jag vill inte gå hem men liften slutade att gå så jag hade inte så mycket val.



12-03-26



Idag är jag hemma från dagis, allt för att jag skall blir lite friskare. Jag får åka med mamma och Karin till frälsis och träffa Tina. Det uppskattades av både mig och Tina, det var så längesen vi träffades. Det är alltid så härligt att komma dit och och känna samma saker som när jag var där varje vecka.
Sen åkte vi till mormor och morfar, och när vi kom dit kom dem precis hem och det var ju tur. Jag tjatade ju på mamma att vi skulle kolla om de var hemma och det var dem ju som tur var :D

12-03-24



Vaknar efter en härlig natt i min säng hos mormor. Tur att jag frisknat till så pass att mormor och morfar vågar ha mig där. Jag vill ha pannkakor till frukost så det göra vi så klart :D

Sen kommer mamma, pappa och Karin. De har handlat skaldjur som vi skall äta ikväll. Jag och pappa går ut och planterar i lite krukor medans mamma är inne och grejar.



Sen kommer Ian och Janne och Lars, Carita, Frida och Wilma. Det blir en lugn men väldigt bra dag. Vi kollar på TV det är ju Gladiatorerna, även Karin kollar även om hon helst KÖR.



Sen får mamma, pappa och Karin åka hem själva då jag får sova hos mormor igen.

12-03-23



Idag fick jag vara med på familjens vanliga fredagsbestyr. Först var vi och handlade sen körde vi mamma till doktorn. Hon tog bort tre märken på kroppen så nu har hon tre stora plåster. Sen ville vi alla hem till mormor och fika. Hon fyller ju år idag så det blev ficka och sen lagade vi middag och åt med dem på em. Sen ville jag stanna och det hade jag ju frågat morfar redan tidigare i veckan så det var redan klart. Bara mamma och pappa som inte visste nåt om det. Så när maten var klar så sa jag till pappa.
M - Skall vi inte åka hem snart?
P - Jo när vi svalt kaffet.
M - Men jag skall inte åka med!

Man vill ju inte att dem ska vara med när jag vill vara ensam med mormor och morfar!

12-03-21



Idag hade vi feber både jag och Karin. Så pappa som var lite halv kass han med var hemma med oss andra. På em var det fantastiskt väder så vi passade på att tvätta bilen så att vi kom ut lite. Det behöver man när man sitter inne hela dagen.



Men det gäller att hålla i Karin så att hon inte blir våt.

12-03-18



Idag skulle mina kompisar komma. Det var så länge sen jag träffade Ante och Sixten ås jag blev så glad när mamma sa att dem skulle komma hit. Maja och Ida är ju kul med men det var ju inte så länge sen vi sågs, det är ju lite lättare att ses när det är så nära.
Dem gillade min nya säng. Ante nådde till och med till taket.









När vi hade röjt runt inne och ätit lite och fikat så passade vi på att gå ut en stund. Det var lite kallt och blåsigt tyckte mamma men hon står ju bara där. vi andra som springer hela tiden håller ju oss varma. :)


12-03-16



Idag tog jag det lite lugnare på dagis. Sen åpkte vi till mormor och morfar och fikade innan vi åkte hem.

Jag och Karin körde lite bilspel, Karin tror i alla fall att hon kör. KÖR skriker hon.



På kvällen åt jag och Karin glass igen. Det är ju tur att mamma köte en massa idag så att jag har sån bra medicin.




12-03-15



SÅ var det en vanlig dag på dagis. Fullt ös som vanligt och vi ute och lekte och jag sprang FÖR fort som vanligt och flög in i fotbollsstolpen. Så när mamma kom satt jag inne och fick medicin (isglass). Sen åkte vi direkt ut till Lars som kollade mina tänder men han sa att allt såg bra ut bara vara lite försiktig den första veckan.



12-03-12



Idag hade vi studiedag på dagis, även Frida och Wilma var lediga. Dagen började vi med att åka med Frida till Tandläkaren. Sen skulle hon vara hos mormor och göra sina läxor, Wilma hängde med oss till frälsis men Tina var sjuk så hon fick inte se mig när jag hade min hatt och jacka :(



Sen kom Annica, Maja och Ida hit och fikade med oss. Mamma och Wilma hade gjort en god åpplepaj som vi fikade med. Jag fotade lite på det mesta som vanligt.








12-03-10



Som vanligt vaknar ju jag först men jag sa till mamma att jag går ut och tittar på TV så kan ni komma dit ut sen och sjunga för mig. Det gjorde dem sen vid sju snåret. Med massor av paket.



En monster bil.



En hatt och Jeansjacka fick jag också som vi hittade när vi var och handlade igår.






En riktigt härlig morgon.

Till frukost fick jag ytterligare paket som hade kommit från Motala med posten.



Det var klistermärken och Lego bilar, Blixten och Bärgarn så klart. Dem har koll på vad jag gillar :D

Sen kunde ju jag och farfar hjälpas åt att bygga ihop bilarna.



På kvällen kom resten av familjen och då blev det ju så klart ännu mera paket.
Nytt täcke till min nya säng var precis vad jag behövde. Det hade ju viss så klart koll på :D



Bilspel till mitt x-box blev det med sååå kul.



En kamera med så då kunde jag och mamma ta kort på varandra :)





Så nu kan jag ta mina egna kort. :D









Detta gillar jag verkligen.
Vi han även med att äta lite tårta.



12-03-09



Farmor och farfar var ju kvar så jag ville inte gå till dagis, utan jag tog ledigt idag. Skönt att ta ledigt lite ibland tycker jag. Vi tog det lugnt hemma på fm innan vi åkte in till stan och promenerade. Farmor skulle kolla i lite affärer och så passade vi på att fiak när vi ändå var där.



Sen var det ytterligare några affärer innan vi kom tillbaka till bilen. Då var jag ganksa trött men jag åkte ändå med farfar så att jag kunde hjälpa dem om dem inte skullle hitta

Sen åkte vi ner till Bäckebol och kollade lite där med men mamma och Karin fick vara hemma då.

12-03-08



Idag när mamma kom och hämtade mig  på jobbet åkte vi och hämtade pappa som också skulle gå hem redan. När vi kommit hem kom farmor och farfar. Sen var vi enamma på kvällen när mamma och pappa skulle gå och lyssna på Tomas, han som var med i Så Mycket Bättle. Vi hade en mys kväll i soffan och sen somnade jag gott i soffan.

12-03-03



Idag tog vi oss ut i backen tidigt när det är sisat dagen. Jag och pappa åkte stora liften och åkte sen ner i familjebacken.



Där blev vi på åkta av en tjej. Men jag klarade mig bra och pappa fick ont i ryggen men det gick ändå ganska bra.



Sen åkte jag med Frida och Wilma.





Det går lite fortare så här nu när det är sista dagen.



Även Karin åke med Frida och Wilma. Det gillade hon verklgien och det var inte helt lätt att gå hem sen.







Efter en sen lunch packade vi bilen och åkte hemåt. Resan hem gick bra och vi sov knappt nåt varken jag eller Karin. Vi var hemma vid 23 så det var bara för oss att hoppap i sängen direkt.


12-03-02



Så var det sista dagen i skidskolan. Vi var i stora backen och åkte. Vi skulle ha åkte med stora liften till toppen men det var så blåsigt så liften var stängd. Men det gjorde inget vi åkte ändå i en annan backe och vi slapp ju köa.





När vi sen hade ätit åkte vi till hundfjället. Jag och pappa åkte med stora liften som just hade startat.





Vi skulle åka till trollskogen. Jag gillade det så mycket så vi åkte den backen två gånger :D



Men Karin var inte så glad när hon inte fick hänga med.



När vi hade gått in var jag med Frida, Wilma, Jonathan och Jossan och badade igen. Men det är kallt i den poolen. Tur att man har sina kusiner med sig :)
Carita och Lars hade mat som räckte även till oss så vi åt middag där när vi var klara. Sen bjöd Ian alla på kaffe och massor av kakor som vanligt. HÄRLIGT

12-03-01



Så var det åter igen en dag i skidskolan och det är lika kul varje dag.



När vi skulle äta lunch ville jag ha blåbärssoppa :D



Karin visar sig bara från en annan sida som hon inte ofta visar ute nu när vi är så många.



Vi passar på att njuta och tävla lite på balkongen i värmen. 9 grader var det när vi tittar ner på termometern.







Idag hade Wilma bytt till snowboard så hon var med mig i barnbacken.
Jossan var också där så jag hängde även på henne ibland.




Efter att vi hade ätit middag gick vi bort till de andras stuga och fikade med glass och maränger. Det är ju trots allt min namnsdag idag. Albin!♥

Månadsbild 12/03


12-02-29



Så var det ytterligare en härlig dag med sol precis som igår. Mamma låg inne under täcket hela dagen igår men idag är båda hon och pappa med ute. Först är det skidskola igen och nu är vi bara tre kvar av fem från början.
Efter lunchen åkte även mamma skidor med mig och Wilma.
Här kör jag bil som vi gjort på skidskolan idag.









12-02-27





Så var det ut i backen igen.



Idag är det inget kul väder. Snöigt och blåsigt men det är bara att åka ut i backarna. Jag gjorde några åk innan min skidskola började. Där fick jag en fröken som heter Malin. Vi var 5 barn i min grupp "Snögubbarna"







Efter lite lunch så var det ut i backen igen. Även Karin fick ha glasögon idag.








Sen hade jag Wilma till hjälp när vi åkte i skidskolebacken. Det är nämlingen inte så lätt att ställa sig när man ramlat.


12-02-26



Resan upp gick bra trots att jag mått lie dåligt på natten. Men jag klarade mig bra. Wilma åkte med oss fram tills vi stannade för fika sen åkte Frida med oss resten. Karin gillade verkligen sin tv så vi alla hade det helt ok i bilen. Tror nog hon hade blivit sur ganska snart när man ska åka så här långt.
När vi hade lastat in allt i lägenheten passade vi på att fika lite med resterna från dagen.





Efter att vi sen varit och hyrt skidor till mig och alla andra som skulle ha gick vi ut i backen och åkte lite på bandet. Det gick riktigt bra när man väl kom på hur man gjorde. Tyvärr var inte bandet igång med då hade jag ju pappa som ställde upp som lift. Tur att backen inte är så lång :D









RSS 2.0