Månadsbild 12/10


12-09-26

 
Idag var pappa hemma med mig och Karin. Vi var inte så sjuka men ändå snoriga och hängiga.
Mamma tog moppen till jobbet idag. Frida som har PRAO hos mamma denna veckan var ledig för att skriva för sitt Moppe kort och hon klarade det. Men när hon sen skulle åka till mamma på jobbet för att visa så gick inte moppen rätt så hon fick komma hit med den så fixade pappa med den.Hon hade hällt på gammal bensin så det var nog nåt i den som inte var rätt.
 
När mamma slutade var vi alla på Öppna förskolan hos Tina en stund på kvällen trots att vi hade varit hemma idag.

12-09-22


Det var lugnt idag och vi åt pannkakor till frukost som vi brukar göra när jag är här. Efter en stund kom pappa och Karin. Dem hade lämnat mamma och Carita dem skulle vara med i nåt IFORM lopp i slottskogen. Pappa passade på att vaxa bilen hos mormor innan vi åkte hem.
 
Hans,Ewa och Inez var här en stund på kvällen en stund.

12-09-21

 
Så var det som en vanlig fredag. Mamma och pappa var och handlade. sen kom dem till mormor och morfar med det som dem hade beställt. Skönt för morfar att slippa handla allt som mormor skall ha hem :)
 
Sen åkte vi alla hem till Janne och Ian och fikade. Det är ju alltid lika kul att vara där. Det finns ju ett rum även där med leksaker som man kan leka med :)
 
När vi sen kom tillbaka till mormor passade pappa på att dammsuga bilen och mamma fixade med maten så att vi kunde äta ihop innan dem åkte hem igen. För det var ju en ganska bra dag för mormor även idag så jag sover över så klart :D

120920

 
Idag när vi lämnade Karin var första gången som hon inte var så ledsen. Det är ju alltid skönt när det är så.
När mamma och hämtade oss sa jag att vi bara måste åka till mormor och se hur det var med henne idag!
Morfar åkte på "Majgrabbar" med grannarna och vi andra fikade när pappa kom. Mormor hade en bra dag även idag så jag stannade kvar där när de andra åkte hem. Härligt med lediga fredagar så att jag kan sova hos mormor och morfar. :D

12-09-18

 
En heldag på dagis. Men när vi skulle åka hem ville jag verkligen åka till mormor och se hur det var med henne. Hon var JÄTTE bra idag och hade varit ute på flera saker. Det är ju alltid skönt när hon har en bra dag då blir vi ju alla glada och speciellt jag :) Pappa kom också till mormor och fikade innan vi åkte hem och åt lite innan det var dags att lägga sig.

12-09-15

 
En härligt solig dag. Mamma och Karin lämnar mig och pappa hos Lars där vi ställt en lastbil pappa lånat på jobbet. Vi skall åka ner till farmor och farfar och hämta hem lite plattor som dem ändå skall slänga.

 
 
Här var det som jag och farfar hälll på med grunderna till när vi var nere för några veckor sen.
 
 
Det var mycket sten som skulle lastas.
 
 
 
När vi var klara och Lastbilen var lastad och vi var mätta och glada åkte vi hemåt igen.
 
Hemma passade mamma, Karin och Wilma på att hälsa umgås med Ante, Sixten och deras kusiner. De gick till ängen där Magnus fixade med korvgrillning mm.

 
 

12-09-13

 
Så har ännu en arbetsvecka gått. Man hinner ju inte göra så mycket mer än att vara på dagis ju. Pappa är mest trött efter jobbet. Men idag åkte vi i alla fall till mormor och morfar som jag har längtat....Så när vi hade fikat klart och det blev dags att åka hem stannade jag kvar idag med. Det är ju det bästa med att vara ledig på fredagar :D
Jag kan mysa med mormor och morfar hela kvällen, mormor läser boken om "´Farbror Bertil" som mamma säger att vi inte får läsa :D

12-09-06

 
Så när denna dagen var slut är det ju slut på vår arbetsvecka det ska bli skönt med lite mys hemma. Men det klart det gör ju inte att man inte vill sova hos mormor när hon hade en BRA dag. Jag hörde henne själv säga
- Om andra dagar har varit bra så har denna dagen varit ännu bättre.
Då kan man ju inte låta bli att passa på att fråga om man får sova över. Det kunde ju inte mormor säga nej till så klart :D

12-09-05

 
Det har gått bra att var så här långa dagar på dagis, och så har det ju varit lite spännande också att mamma inte varit hemma. Det har ju inte hänt tidigare. Bara vi och pappa:)
Men efter dagis idag åkte vi till mormor och det är ju nåt man saknat dessa dagarna.Sen kom även mamma dit på kvällen. Det är ju skönt när det blir lite som vanligt igen.

RSS 2.0