10-05-23



Idag var vi hos mormor det mesta. Pappa har ju sålt vår bil så det var till att tvätta den och göra den fin en gång för alla och då är det ju tur att jag kan vara med och hjälpa till.





Efter denna helgen tog vi en lugn kväll i trädgården. Det kan ju behövas efter allt som vi har hunnit med.





Så hittade vi vi en buske med lite annorlunda blommor.



Vårt träd blommar fint med.








10-05-22



Idag kom farmor och farfar hit.
Vi var alla och tittade när pappa, Lars och Carita skulle springa Göteborgsvarvet. Då får man ju passa på att vara där och heja!



Först kom Lars



Sen var det Carita.



Sist av dem som jag kände var pappa!



Men de såg inte så trötta ut som man kunde tro.

10-05-20



Idag har jag haft besök av Valter som hade sina föräldrar med sig. Men vi gillade mest att vara ute och springa.








På kvällen kom mormor och morfar hem från sin Polen resa. Då var jag och mamma och hämtade dem vid bussen. ÄNTLIGEN är de hemma igen.

10-05-19



Idag har vi varit på öppnaförskolan igen. Så kul och nu var ju Tina tillbaka igen också.
Sen åkte vi hem och mamma började tvätta utemöblerna och då passade även jag på att tvätta min cykel.





På kvällen åt vi våran första middag i trädgården, det är ju alltid lika skönt.


10-05-16



Idag gick jag och pappa ut för att klippa häcken. Grannen hade ju börjat i veckan så nu tänkte vi göra lite nytta vi med. Då kom även Rolf ut och hjälpte mig att bära alla grenar som pappa hade klippt av. Det var ju tur att jag fick lite hjälp för det blev en hel del.




Efter lite fika fortsatte jag och pappa ute i trädgården. Det finns ju en hel del att rensa här.

Jag måste ju också visa att vi numera har djur i trädgården. De är visst här varje dag säger Rolf.





Får hoppas att de inte äter upp allt vi har i trädgården.

10-05-14



Så var det fredag. Idag trodde man att det skulle bli en grå och trist dag men istället blev det tvärt om. solen kom fram och det vaqr 16 grader ute. Då var det ju tur att jag var hos mormor och morfar. Så när jag hade lekt inne med Fridag och Wilma och de åkte hem, passade jag på att hjälpa morfar att plantera och klippa gräset.





När detta var klart var det bara att kratta upp allt med. Då var det ju tur för morfar att jag var där och hjälpte honom.


10-05-09



Så har det gått en vecka sen sist. Här har inte hänt så mycket mer än det vanliga. Lite öpnnaförskolan och besök hos mormor och morfar så klart.

Men idag har vi varit i Jönköping och hälsat på. Alltid lika kul att komma dit. Jag insåg ganska snabbt att jag kunde köra med Annie så att jag slapp vara ensam. Maud hade köpt PlayDoh, så jag och Annie hade mycket att göra med detta. I början var det mycket fina färger men ju längre jag hade blandat så blev det mer och mer lila.















Maud har verkligen koll på vad en kille som jag gillar. Även om mamma fixade detta ganska bra med.

10-05-03



Idag har vi varit på öppnaförskolan igen. Det är alltid lika kul att träffa alla och idag kunde jag till och med säga  "T na". Hon blev mycket nöjd med min prestation.

Efter en fika hos mormor som jag ju inte hade träffat på hela helgen, bar det av till Maja för att leka en stund. Vi passade på att även gå ut i det härliga vädret och så skulle mamma fota med.








10-05-01


Trots att det blev en sen kväll igår var det bara att gå upp tidigt idag. Vi skulle till farmor och farfar.
Väl där gick pappa och farfar ner i grunden och grejade hela dagen. Så jag och farmor byggde med klossar, sen passade vi även på att baka en god rabarber kaka som vi kunde ha till kvällen.

10-04-30



Idag har jag varit hos min kompis Ante och lekt en stund så att våra mammor kunde fika ihop lite.
På kvällen hämtade vi upp morfar, så åkte vi in till stan och tittade på cortegen. Jag var ju inte så mycket för att kolla på det som var på bilarna utan jag vill ju alltid helst vara i lastbilarna, vilket jag fick idag. Jag och Lars åkte med Christian i denna stora bilen.



Utanför regnade det så man var ju glad att kunna sitta inne i den varma bilen och titta på alla som stod och frös utanför. Det fanns hur mycket som helst att titta på.






10-04-29



Idag har jag och Mamma varit ute och åkt med mormor. Först var vi Ulricehamn och hämtade en disk till datorn. Efter det bar det av till Kinna för att köpa lite tyger, sen åkte vi hem till morfar och fikade. Det smakar ju alltid lika gott när man har varit ute och åkt.
På kvällen när pappa kom hem monterade vi en gunga till mig som vi hade köpt igår.




RSS 2.0