12-07-27

 
Vi har haft problem med vår diskmaskin och nu har reparatören som varit här och lagat den ett antal gånger äntligen fixat så att det kommer en ny. När den blev levererad kunde vi starta dagen. Det gjorde vi genom att sätta oss i bilen och åka till mammas favorit ställe, Bohus Malmön.

När vi kom över stannade vi och köpte med oss lite smörgås så att vi kunde äta lite lunch.
 
 
 
Mamma och pappa badade medans jag och Karin tyckte att det var lite kallt.
Men det klart det är ju inte helt lätt att bara sitta på stenen när man så nära vattnet och det finns så mycket saker att inspektera.
 
 
 

Karin måste ju smaka på saltvatten.
 
 
 
När vi varit där en stund åkte vi en tur på ön innan vi begav oss norrut för att kolla lite. Vi hade en plan att kanske dricka kaffe med Janne och Ian men när vi började närma oss Grebbestad ringde mormor och sa att de hade åkt hem så det gjorde vi med.

12-07-26

 
Vi började att åka ner till mormor och morfar och säga hejdå till Peter och hans vänner. Sen körde morfar oss ut till Saltholmen. Där mötte vi Sara, Magnus och Sixten för att åka ut till Brännö. Det är ju spännande att åka båt, och det var inte så långt att åka så det var mysigt. Ante var hos sin moster men Magnus var ju med och han gillar ju jag med. Han är så bra på att leka med oss.
 
 
 
 
 
 
När vi hade tagit en promenad över ön så kom vi fram till en härlg badplats. Vi var i vattnet mest hela tiden.
 
 
Magnus hittade en liten ö dit vi kunde gå.
 
 
Jag och Sixten gillar ju att fiska.
 
 
 
vi hade en helt underbar dag och sen åkte vi kommunalt till backaplan där morfar hämtade oss sen.

12-07-20

 
Idag är det ju morsters dödsdag och då har vi ju gjort det vanliga hjärtat till henne.
 
 
Mamma, pappa och Karin var i slottskogen och träffade fam Krantz men jag stannade hos mormor. Sen hämtade dem mig och vi åkte hem. Det är ju massa gräs och dylig som skall skötas här hemma med.
 
På kvällen kom Lars, Carita och Wilma förbi så tog vi en promenad till kyrkogården och tittade på härtat <3

Sen skulle dem åka till mormor och morfar så jag hängde på dem. Sen ringde mormor till mamma och sa att jag och Wilma sover över där nere. Härligt att man har allt där så man inte behöver fundera.
 
 

12-07-19

 
Så var det dags för Gothia Cup i år igen för Frida. Då är det ju klart att vi måste kolla. Sen köpte vi med oss en massa makrill hem som vi lagade till alla. Peter, Anna och Therese har ju med kommit hit så då vill vi ju gärna träffas.

Sen blir det ju lätt lite sent så Karin lånade min gamla tiger pyjamas som jag haft hos mormor och morfar.
 
 
Jag har ju sovit här nu ett par nätter och blir kvar idag natt med.

12-07-16

 
 
Efter lite frukost bestämdes det att vi skulle packa ihop allt för att åka hemåt. Så tänkte vi att vi inte skulle åka motvägen hela vägen utan åka gamla vägen så att man ser lite annat så mamma svängde av och och körde en bit. Sen blev hon glad när hon slapp möta detta ekipage som istället banade väg på den smala sträckan.
 
 
När vi kom fram till Gränna var alla väldigt hungriga och vi hittade ett ställe där vi skulle och äta och till slut kom maten äntligen.
 
 
Med lite mat i magen kunde vi sen titta på lite polkagris tillverkning med innan vi åkte hemåt igen.

12-07-15

 Så bar det av till Söderköping med Henny och Inez. Här skall de nämligen säljas STORA glassar, och det vill man ju inte missa. Det var lite kö för att komma in på  glassrestaurangen men till slut blev det vår tur och jag hittade ju snabbt min glass. Mamma såg först lite skeptisk ut men sen gav hon med sig, insåg väl att det var lönlöst att förhandla. Karin och Inez åt likadana glassar och de åt upp dem med  :D
 
 
Pappas glass rök det om.
 
 
 
Men den häftigaste glassen hade ju jag så klart.
 
 
 
Efter detta var man mätt hela dagen.
På em tog vi med oss min cykel och sen tog vi en promenad längs Göta Kanal. Det var helt fantastiskt bra att  cykla där.
 
 
 
Sen var det skönt att ta en paus,
 
 
Karin vill ju gärna testa cykeln men hon får nöja sig med hjälmen.
 
 
Sen var det dags att ta sig tillbaka igen .
 
 
 
 

RSS 2.0