12-07-18



Så var det äntligen en lugn och vanlig morgon igen. Jag och mamma satt och mös i soffan när Karin vaknade så jag gick in till henne och det gillar hon. Jag brukar även hoppa ner i henne säng och när mamma kom mös vi oss.



Jag fick även pussar. Dem va lite blöta men sånt får man ta :D





På dagis hade vi städdag. Det innebär att vi går utanför dagis och samlar skräp och ni kan tro att vi hittade en hel del skräp.

Karin fick njuta av att umgås med Tina.

När mamma hämtade mig åkte hon, morfar och jag och hämtade våra sommardäck. Efter lite fika hos mormor gick mamma ut och bytte däck.

Pappa var ute med mig och Karin medans mamma lagade mat. Sen tog Karin och jag ett härligt bad innan det var tid för Karin att lägga sig.

12-04-17



Idag var det lite konstigt, vi fick inte sova så länge vi ville. Karin fick vi till och med väcka det är nog nästan första gången vi har behövt göra detta :)  Vi skulle Nämligen köra mormor och morfar till ögonläkaren i stan. Mormor ser ju så dåligt så vi får hoppas att det blir bättre för henne. Sen körde mamma mig till dagis.  Hon och Karin fortsatte sen att vara taxi till mormor som även skulle till Sahlgrenska idag.
När jag blev hämtade och vi kom till mormor så hade hon fixat våfflor, vilket jag och Karin bara älskar.

På kvällen hjälte vi mamma att träna också, det gillar ju hon :D


12-04-15



Skönt att sova länge tänkte mamma. Hon hade inte tänkt sig att jag och Karin ville gå upp 05,50 båda dagarna denna helgen. Men det är ju skönt för man hinner ju med så mycket på morgonen då. Så efter vi gjort allt di brukar och mycket mer så tog mamma och Karin en promenad och jag och pappa åkte och köpte lite olja till ute möblerna. Sen möttes vi upp hos Lars och Carita, de var inte hemma men vi fick hoppas i Fridas säng så att hon vaknade. Kl var ju ändå 11,40, Vi tog en fika med Frida som skulle äta frukost så kom Lars och Carita med sen.
Sen hade vi en lugn dag hemma. Skönt att bara göra det som faller en in just för stunden.

12-04-14



Så var jag och mamma på gympan igen det var riktigt längesen nu. Men det klart det har ju varit flera sälen resor och min födelsedag och förkylningar som gjort att vi inte kunnat gå. Men det var i alla fall väldigt kul att vara tillbaka, mest synd att Maja inte var med. Det var så längesen jag träffade henne nu...
-Mamma vi måste träffas Maja snart!

Sen tog vi en tur till Erik och klara på em. Jag hade ju lånat lite skor och kläder av Erik som vi lämnade tillbaka. Där var det fullt hus som vanligt men det gjorde ju inget. Där finns ju så mycket roligt att göra. De har ju massor av saker man kan köra på. Det är cyklar, snowracer med hjul, trampbilar med vagnar mm

12-04-13



Jag har varit på jobbet som vanligt. Resten av familjen fixade med lite andra saker, däcken skulle lämnas på däckfirman och det skulle hämtas skor hos skomakaren mm. När jag slutade åkte vi hem. Då gick jag och Karin ut och hjälpte pappa att lägga ut jord, sand och frö på gräsmattan. Mamma var inne och fixade middag så vi fick avbryta och gå in och äta lite och sen fortsätta igen. Man få ju passa på att vara ute när det ändå är ganska skönt väder.

12-04-10


Så var man tillbaka på dagis igen. Det är skönt med rutiner ibland, sen slapp ju jag åka med mamma och Karin att handla och det är ju ingen förlust.
När mamma och Karin hämtade mig åkte vi till skogome och hälsade på Sanna, Danilo och Nathalia som skulle åka hem idag igen. Vi var i källaren och lekte medans de andra satt i köket och pratade. Som bonus gjorde mamma "hamma" (som Karin säger) när vi kom hem. Egna hamburgare är ju aldrig fel.

12-04-09



så var det åter igen en dag med ösregn. Karin och mamma var inne när vi andra gick ut och skulle gräva.
Karin och Bellman tittade på dörren  som vi gått ut igenom :)



Sen visade mamma Karin ett bättre ställe där hon kunde se vad vi gjorde.



Sen åkte vi hem efter lunch. Det tar ju alltid en stund innan man fått packat in allt i bilen inna man kommer iväg.

När vi väl kom hem gjorde vi så lite som möjligt. Mamma eldade på i brasan så det blev lite varmare här hemma.

12-04-08



Idag var det också en solig dag men inte så varmt men bara det inte regnar när man skall vara ute. Så här ser det ut sen kommer det komma upp väggar så klart.



Jag passar på att vila mig i sandhögen.





På kvällen passar mamma och pappa på att åka och hälsa på Hans och Ewa som fått en liten Inez. Här är hon 5 dagar. Så söt hon är. Och säger ingenting under hela tiden mamma och pappa är där. :D


12-04-07



Idag var det soligt men det blåste ganska mycket. Jag var ute och hjälpte pappa och farfar medans Karin var med mamma och farmor på stan.
När vi hade ätit lunch åka jag, Karin, mamma och farmor på cirkus.

Där var det b la Clowner, spindelmannen en som stod på stege på lina och mycket mera.







Mamma köpte en leksak till oss som snurrade.


12-04-06



Vi kom hem till farmor och farfar redan igår och idag skall vi ut och gräva, men det regnar så vi får väl se hur länge vi vill vara ute. karin vill i alla fall med ut.







Vi var ute en stund innan vi gick in. Jag åkte med farmor till affären så att vi kunde äta lite. Jag fick ju då farmor att byta rätt och även köpa en Påsktårta. :D
Pappa frös när han kom in på kvällen.



Men de fick i alla fall grävt klart det som skulle grävas här.



Så det kan bli både vatten och el i "blomhuset"

12-04-04



Idag var Karin som vanligt på frälsis när jag var på jobbet. Vi hade Påsk firande och Marie målade oss. Så när jag kom hem var jag en Påskgubbe. Men skägget har redan börjat gå bort.



På kvällen började vi packa alla våra jobbar saker som skall med i helgen.

12-04-01



Så var det sista dagen. Vi började med att städa ur stugan innan vi åkte till backen. Vi åkte mycket jag och pappa i den stora backen.



Karin passade på att sova en lång stund när hon och mamma gick. Det blev snöstorm, då passade vi på att gå in och fika.
Sen trodde mamma att jag skulle vara trött i benen :D Ha det blir man väl inte efter en halvdag.
Karin ville också åka lite skidor.







När jag hade åkt färdigt för denna gången åkte jag och Karin lite pulka i  skidbacken medans mamma lämnade tillbaka min utrustning. Sen åkte vi tillbaka till stugan och hämtade vår packning.



Hemresan gick bra vi var vakna hela vägen. Det är tur att vi kan se på film så att det inte känns som att man åker så länge.

Månadsbild 12/04


12-03-31



Mamma frågade om jag hade trötta ben? Det har man ju inte när man har sovit hela natten och man ska få ha en härlig dag i backen. Men när jag och pappa hade åkte första åket i stora backen så blåste det ganska mycket så jag frös ganska mycket om kinderna så jag och mamma bytte halskrage.



Så nu frös jag inte mera. Från toppen ser man att det inte är så ,mycket snö kvar på alla ställen.



Mamma och Karin promenerar till en annan del av systemet så möts vi upp där men där var det ganska lite snö i backarna men vi åkte lite där innan vi år lunch och sen åkte tillbaka igen.

Pappa passade på att filma lite när jag åkte.



När vi kom tillbaka hade mamma hittat ett härligt ställe att sitta på när Karin ändå sov i vagnen.



När vi hade åkt klart för idag åkte vi hem och skulle åka pulka men mamma sa att det var för hårt. Vi testa och det gick jätte bra, men vi fick ändå inte. Så vi fick åka hem och mysa i stället.



12-03-30



Så var man lddad för ytterligare en dag i backen. Pappa fick skaffa liftkort sen kunde vi dra ut. Mamma och Karin tog en promenad men det är inte lika kul att åka om inte mamma är med och tittar på så jag satte mig och vilade mina trötta ben tills mamma och Karin kom.



Karin hade mina solglasögon.



Efter lite lunch så var vi igång ett par timmar till innan vi åkte tillbaka till stugan. Vi köpte med oss lite fika som vi kund ha på kvällen och jag fick välja. Då tar man ju klart sin fabolit!!!




RSS 2.0