10-04-26



Så var det måndag igen. Idag har vi haft varmt och skönt. Nu börjar allt bli som vanligt igen efter allt pyssel vi har haft för oss. Dagen startade med att jag och mamma var på öppnaförskolan, alltid lika kul att var där och leka med alla kompisarna. Sen blev det fika hos mormor och morfar. Morfar skall måla om huset så han hade en jätte stor ställning som jag gärna ville klättra upp på, men mamma kom på mig så jag fick klättra ner igen.
Efter detta åkte vi till Ante och Sixten. Efter lite fika gick vi ut och kollade i naturen. Vi pulsade i löven, så mycket löv det kommer fram nu. Så kom Magnus hem och tog med oss upp i bergen, där hade ju mammorna sagt att vi inte fick vara innan. Vi fattar ingenting det var ju hur kul som helst där. Det är ju mycket bättre att var ute och leka med papporna.

10-04-23



Nu har jag inte varit hos momo på flera dagar så jag lyckades tjata på mamma att vi skulle åka dit. Sån tur man har att de inte hade ätit frukost ännu så att jag fick mormors bästa gröt. sen blev jag kvar hela dagen, då mamma var ute och körde och fixade med datagrejer. Så kom man och trodde att man skulle ha skön kväll men det är ju som det brukar i den här familjen. De ringde så att vi kunde hämta vårt nya soffbord och det vill man ju inte vänta på till nån gång i nästa vecka så det var bara att slänga sig i bilen och hämta det innan de stängde.
Men det blev fint när man fick ihop det. Nu börjar det ju snart likna nåt här.
Janne var även här och hämtade vår gamla bäddsoffa så blev vi ju av med den med.
Men sen somnar man gott.

10-04-22



En solig dag men med en hel del blåst. Så vi har trots det fina vädret varit inne det mesta. Men jag har haft besök av Ante med lillebror Sixten. Vi lekte i fler timmar och hade kul. Nu när vi har en massa golv att springa på, passade även på att köra en del bil. Maja kom också förbi med en så fin blomma till mig. Sen när våra mammor tyckte att vi blev för jobbiga passade vi på att springa av oss i trädgården innan Magnus kom och hämtade sin familj.

10-04-18



Denna helgen har vi varit hos farmor och farfar sen i fredags. Det har varit härligt att bli lite extra uppassad. Sen sov vi över, men jag gick till mamma och pappa på natten. Farmor märkte inte ens att jag gick ner hihi. Är man bra på att smyga så är man.
Idag har jag och pappa varit ute i blåsten och planterat lite grejer som vi fick av farfar. Men först tog vi ner ett träd så att vi kom fram.



Sen var det mycket pinnar som skulle plockas upp och köras till skogen.



Så när vi väl kom in på em var vi ganska möra.
På kvällen kom Janne och Ian, de hade Erik och Klara med sig också. Det är ju alltid kul vi sprang runt och lekte för fullt. Sen somnade jag gott på kvällen vill jag lova.

10-04-10



Idag har det varit en härlig dag. Farmor, farfar, mormor, morfar, Lars och Carita har varit här och fikat. Jag och farfar byggde med mitt lego. Sen passade jag på att gå ut till pappa och farmor som var i trädgården och städade lite.
När de hade åkt hem kom Anders och Karin med lilla Arvid. Han var lite ledsen och det gillar ju verkligen inte jag. Man kan ju så lätt blir lite sympati ledsen.

Vi har även passat på att byta däck på bilen, då passade jag på att leka med Wilmas lastbilar det är ju nåt av det bästa jag vet.

Det har ju varit dåligt uppdaterat här nu men vi har inget internet och då blir det ju lite svårt. Men nu har vi fått låna morbror Lars så att vi i alla fall kan göra de mest nödvändiga sakerna. Jag har inte hittat kabeln som man måste ha för att lägga in bilder men det kommer inom kort.

RSS 2.0