10-06-21



Så var det måndag. Jag och mamma åkte ner till mormor när vi hade varit vakna ett par timmar. Då fick jag gå in till min säng och väcka Frida som sov där. Det är ju alltid kul när man kommer och nån av mina kusiner är där, en extra bonus kan man ju lätt säga. Efter frukosten när morfar kommit hem gick vi ut i solen. När vi  hade varit ute en stund kom Frida på att hon skulle bygga en ramp till mig som jag kunde ha när jag körde med min bil som har blivit kvar hos mormor. Det blev ju riktigt bra när vi väl fick till det.









10-06-20




Idag har det varit en riktigt trist dag med en massa regn. Då var det ju tur att farmor och farfar kom hit så att det hände nåt. Jag fick ju ner farfar på golvet i mitt rum och då passar man ju på att leka med honom så länge det går. Vi var även ute och skulle kolla på lite sten och plattor men det kom ju en riktig skur så vi fick åka därifrån.
När de hade åkt hem tog jag med mig ut mamma och pappa på en promenad. Jag cyklade och de gick. Vi var ute i en hel timma och körde runt i området. Det finns ju massa vägar att välja på här. Vi har ju inte varit ute på så mycket promenader så det var bara att gå och se vad man hmnar.

10-06-19



Idag fick vi besök av Arvid från Getinge. Han kom förbi med sina föräldrar och fikade en stund innan han skulle iväg och träffa sin kusin på stan. Han är ju inte särskilt rolig ännu men det finns ju hopp om några år.





Sen när de hade åkt la sig mamma på soffan och kollade på bröllopet... Hon ville inte att jag skulle vara med och titta. Jag sa nämligen mamma pappa hela tiden. Vad gör man inte för att få slippa och vara med pappa istället.
Jag och pappa gick ut i trädgården och klippte gräset, tvättade bilen mm.

10-06-18



Idag hämtade vi Wilma på morgonen så åkte hon med oss till Lena. vi skulle dit och lyssna på mitt syskon (lillebror). Sen blev det hem till mormor och hade en härlig dag där även idag. Wilma ringde efter Carita så hon åkte hem mitt på dagen. Mamma låg som vanligt mest på soffan men jag hade fullt upp med allt annat som vanligt.

10-06-15



Idag har vi haft en heldag hos mormor och morfar. Jag och mamma var med momo hos Lars när han skulle laga en tand. Han frågade om jag ville sitta i stolen med, men där går min gräns.
Sen var jag ute och hjälpte mofa med gräsklippningen. Han har ju ingen uppsamlare på sin maskin så det är ju alltid en massa att kratta sen.

Pappa kom dit när han slutade, så åt vi mat ihop sen började pappa montera min cykelstol på cykeln och till slut fick han ihop det så att jag kunde åka med honom på cykeln hem.




10-06-13



Dagen började med att jag och pappa gick ut i trädgården. Allt var lugnt, men så kom mormor och morfar och frågade om jag ville åka med och titta när Frida spelade fotboll och det vill man ju inte missa så jag åkte med dem och mamma och pappa fick stanna hemma. Det är skönare när de inte följer med. Men tyvärr förlorade de men det var kul ändå att kolla.

På kvällen kom Annie och Marcus hit. Tydligen hade mamma varit och köpt en ny kamera som Annie hade beställt. Så det blev mycket fotande när hon skulle testa sin nya.



Men det var tydligen Markus lott att läsa instruktionerna.


10-06-12


Idag har jag och pappa haft en riktig grejar dag.
Först har vi fixat dörren till badrummet som inte har gått att stänga riktigt utan att den tagit i golvet. Men nu är mamma glad igen när det fungerar.
Lars och Carita kom förbi när de var ute med Acke. Det var ju skönt för då fick vi ju en chans att komma in och få lite fika. Sen var det och fortsätta, nu var det gräsklippning som gällde. Då kom mormor och morfar på besök så fick vi komma in en stund till.



När vi sen blev klara med detta började vi ta ner lite buskar. Det var mycket som skulle sågas och bäras bort så det var ju tur att pappa hade mig med som hjälp.





Men det blev bra när vi blev klara i alla fall.

10-06-11



Idag hade pappa tagit bilen så jag och mamma var hemma på fm. Mamma var bättre men inte alls bra. Så mormor och morfar kom och hämtade oss efter deras besök på Sahlgrenska. Mormor hade fått lite extra tillskott av blod så nu ska jag nog kunna få extra fart på henne :)
Jag passade på att hjälpa henne att städa på diskbänken. Det måste ju vara riktigt rent.





Sen blev vi kvar här hela dagen. Pappa kom och skulle hämta oss men då hade ju mormor maten klar och det säger man ju inte nej till. Så då fick jag ju ett par timmar till där.

10-06-10



Inatt har jag sovit en härlig sömn hos mormor och morfar. man sover så skönt där. Vaknar inte en gång på natten. Mamma tyckte nog att det var lika skönt som jag. Hon var ju inte helt bra igår och inte idag heller men hon kom till oss på dagen i alla fall.

På kvällen var det kalas. Wilma fyllde ju 8 år, bara mamma som missade detta då hon låg hemma på soffan med feber och sov. Men vi fick ju i alla fall god mat och tårta.








10-06-08


Denna dagen började med ett studiebesök på mitt nya dagis som jag skall börja på till hösten. Det verkar väl bra, men jag fick ju inte stanna och leka på gården för mamma. Men det får jag och pappa göra sen när bebisen kommit.

Sen kom Sara, Ante och Sixten på besök hos oss. Det är ju kul att leka ihop, även om det blir lite bråk ibland. Men det brukar ju snart gå över.


Ante


Sixten


På kvällen var vi hos mormor och morfar och fikade en stund. Sen klippte jag och pappa gräset. Pappa ville ju gärna testa sin nya klippare som han köpte igår. Då fick jag ju hjälpa honom.


10-06-06



Idag har vi varit ute och handlat nya sandaler till mig. Mina gamla fick jag ju inte plats med tårna i, så det var bara att inhandla nya. Så nu vill jag inte ha nåt annat på mig än dessa.

Sen var vi och tittade när Wilma spelade fotboll. Hon var riktigt bra och gjorde mål. Men mamma och pappa skulle gå efter första matchen, men det ville ju inte jag så jag stannade med Lars, Wilma, mormor och morfar.

Jag och Lars satt bakom mål och coachade.



Så gick det ju bra för dem också. Två vunna och bara förlorade en match.

Då fick hon en fin medalj med.



Men har man coachat riktigt bra så får man en egen medalj!!!



Därefter åkte jag med mormor och morfar hem. Mamma och pappa var ute och åt middag på egen hand.

10-06-04



Idag har jag och mamma åkt med Carita i lastbilen hela dagen. Det var ju nåt som jag verkligen uppskattar. Även om mamma mera uppskattade utsikten från hytten när vi skulle lossa.







Jag behöver väl inte poängtera att Carita var mindre nöjd med lossningsplatsen när det var så här nära vatten och berg. Till saken hör också att allt detta var inne i en hage där det gick lösa hästar. Hit skulle vi med både bil och släp lass. Men hon fixade det ju galant som vanligt.

Jag var noga att se allt när Carita skulle greja med släpet.



Men det tar på krafterna att åka så mycket lastbil. Då är det ju tur att det finns en säng. SÅ skönt man sover där.


10-06-03



Idag har jag och Maja tagit med våra mammor på teater på Flunsåsparken. Där spelade de Pettson och Findus, så kul det var.







När detta var slut passade vi på att åka och äta lite glass, det är ju aldrig fel.

Sen hade jag en hel eftermiddag hos mormor och morfar. Jag kan ju inte ha det bättre.


10-05-31



Idag har vi först varit på öppnaförskolan. Sen var det till att köpa paket till pappa, hämta lite tårtor. När vi sen kom hem stod redan farfar på trappan. Härligt att han kom så snart så att jag inte behövde vänta på honom. Då hade jag nog tjatat hål i öronen på mamma.
Jag var ute och hjälpte farmor och farfar i trädgården på em.

På kvällen kom alla Knutssons och Lars för att äta tårta.


10-05-30



Idag sov jag också länge. Sen var vi och tittade på när Frida spelade fotboll. Det gäller ju att passa på när man är med mormor och morfar. På kvällen var jag med morfar när han skulle hämta mamma och pappa vid tåget. Vi var där i god tid så att jag hann se MÅNGA tåg komma och åka. Jag gillar ju verkligen tåg. Mamma och pappa kom till slut i ett stort tåg, då blir man ju glad. Men sen när vi satt i bilen förklarade jag att jag inte ville åka hem till huset. Så ni kan tro att jag blev glad när vi istället åkte hem till mina kusiner. Där kunde vi ju hoppa studsmatta och sparka fotboll efter maten det gillar ju jag. Sen bkev det ju inte lika kul när vi skulle åka hem och jag inte fick åka med till mormor och morfar.

10-05-28


Idag fick jag och mamma fick ta bussen till mormor. Pappa hade tagit bilen, men sen kom han till mormor och åt lunch. När vi hade ätit färdigt körde jag och morfar ner mamma och pappa till tåget.
På kvällen kom Frida och skulle också sova över hos mormor. Så då fick ju jag sällskap, det gillar ju jag i alla fall.

Sen sov vi till 9,30 så härligt att krypa upp till kusinen då.

RSS 2.0