10-11-04



När mamma hämtade mig på dagis idag åkte vi hem och då var Ante redan hemma hos oss. Karin och mamma hade tydligen varit i stan med Sara och Sixten och sen plockat upp Ante för att åka hem till oss. Det är ju kul när man har kompisar hemma, annars är ju jag inte så pigg på att åka hem efter dagis. "Tette nej hän"(Martin inte hem)
Efter lite lek hemma och promenad så kom pappa hem och vi åt middag allihopa. Sen var det tid för oss pappa,jag, Sara och Ante att ta på oss galon kläder och stövlar, fram med ficklamporna för att bege oss ut på ugglejakt. Mamma fick vara hemma med Sixten och Karin de är ju för små för att gå ut i skogen när det är mörkt.
På ugglejakten går man i skogen när det är mörkt och letar efter ugglor med sin ficklampa. (reflexer i träden) Vi hittade jätte många. De är ju verkligen spännande när det är så mycket folk som är ute och alla har med sig sina ficklampor. När vi kom hem satt mamma och Magnus hemma och pratade. Ante var lite trätt så han somnade på väg hem från skogen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0